Δ.Σπανός: Πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Δ.Σπανός: Πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο




Tην άποψή του για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στα Τρίκαλα εξέφρασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 o προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός.

Ο προπονητής λοιπόν των κυανόλευκων τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική η νίκη της Δευτέρας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας αν και αφήνει μία πικρία το γεγονός ότι δεν ήρθε το δεύτερο γκολ αν και υπήρχαν πολλές ευκαιρίες ενώ τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος..


Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ή ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί:


Για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση: «Η απόδοσή μας δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πιο ευρύ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πρόβλημα αυτό, αλλά πιστεύω ότι δεν θα το πληρώσουμε στο μέλλον. Η ομάδα δυστυχώς έχει δείξει και σε άλλα παιχνίδια τέτοια σημάδια, όπως για παράδειγμα με την Καλλιθέα που έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν έβαλε γκολ. Όπως και στον Κισσαμικό. Για αυτό μετά την Κέρκυρα είπαμε ότι, ενώ η ομάδα έχει καλή απόδοση και από εκεί την κρίνουμε, θα πρέπει να έχει και τα γκολ, για να παίρνει τα παιχνίδια».

Για το δύσκολο γκολ: «Δεν θα πρέπει να μας γίνει άγχος και να δημιουργείται θέμα στην ομάδα. Νομίζω μια ομάδα ξεκινάει για το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα κοιτάει την παραγωγή ευκαιριών. Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να υπάρχει και η επίτευξη τερμάτων. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να το δούμε αγχωτικά και να μεγαλώσουμε το πρόβλημα. Θέλει δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι το Σάββατο».

Για το ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα: «Αν αυτό που λέμε θέλουμε να τα κάνουμε πράξη, πρέπει να κερδίσουμε. Δεν τίθεται άλλο ζήτημα, δεν μιλάμε για κάτι άλλο. Αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για τρίτη θέση -που ίσως μας δώσει κάτι- πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο.
Είναι ένας αντίπαλος που έχει ίσως από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Έχει ένα πρόεδρο, ο οποίος έχει οργανώσει την ομάδα. Έχει γενικά μια συνέχεια από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα, η οποία δείχνει ότι η ομάδα τους είναι δυνατή, έχει όρεξη, θέλει να διεκδικήσει πράγματα και μέχρι πρότινος ήταν και διεκδικήτρια. Νομίζω όμως ότι ούτε το δυνατό ρόστερ παίζει ποδόσφαιρο, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα...»

«Το βασικό μειονέκτημά μας σε σχέση με την ομάδα των Τρικάλων, είναι πως αυτοί έχουν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Αλλά δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, δεν θεωρώ πως πρέπει να μπούμε σε τέτοια διαδικασία».

Για την Λαμία: «Η ομάδα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παραπάνω ομάδες. Γίνανε κάποια πράγματα και η ομάδα ήταν άτυχη, ή αδικήθηκε σε πολλά παιχνίδια. Τα είδα, τα ένιωσα και εγώ στο πετσί μου και νομίζω ότι όλα μαζί δημιουργούν την κατάσταση που υπάρχει τώρα».

Για τις απώλειες: «Μια μεγάλη απώλεια για εμένα είναι ο Τζόκιτς. Υπάρχουν όμως παιδιά για να καλύψουν επάξια το κενό. Η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, με βάθος και πάθος και όλοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Άρα λοιπόν δεν τίθεται θέμα. Έχουμε μια σημαντική απουσία, αλλά το παιδί που θα την αναπληρώσει, μπορεί να είναι καλύτερος. Σε τέτοια ομάδα δεν θα πρέπει να υπάρχουν παίκτες πρώτης και δεύτερης γραμμής. Όλοι είναι εξαιρετικοί και αν εξαιρέσουμε δύο-τρία παιδιά που τώρα είναι στην αρχή της καριέρας τους και δεν είναι έτοιμα, όλοι οι άλλοι είναι σε καλό επίπεδο».






πηγή; www.lamiafm1.gr