Αφαίρεση βαθμών για 3... Παίζει με Παναχαϊκή η Λαμία ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Αφαίρεση βαθμών για 3... Παίζει με Παναχαϊκή η Λαμία !





Αφαίρεση 3 βαθμών από τις 3 ομάδες και συγκεκριμένα τος Καλλιθέα, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή θα έχουμε καθώς οι ανωτέρω ομάδες δεν κατάφεραν να περάσουν την τρίτη φάση επιτήρησής τους από την ΕΠΟ..


Το θέμα είχε γίνει γνωστό από τις 18 Φεβρουαρίου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και η ποινή προβλεπόταν να οριστικοποιηθεί αύριο στο συμβούλιο του ΔΣ. όμως προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ζητήθηκε έγγραφη συναίνεση από τις 3 ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας flnews λοιπόν και με την αφαίρεση των 3 βαθμών η βαθμολογία των ομάδων αυτών θα έχει ώς εξής:

Καλλιθέα  37 βαθμούς
Ζάκυνθος  27 βαθμούς
Παναχαϊκή 17 βαθμούς.


*Θυμίζουμε πως η ομάδα της Παναχαϊκής έχει τιμωρηθεί επίσης με αφαίρεση 12 βαθμών και αν αυτή δεν μειωθεί ύστερα και από την έφεση των Παρτινών, η ομάδα της Πάτρας θα πάει αυτομάτως στους 5 βαθμούς!




Θα οριστεί το Παναχαϊκή-Λαμία


Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα οι αναμετρήσεις της Παναχαϊκής που αναβλήθηκαν λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής των Πατρινών στο πρωτάθλημα, ύστερα από την ποινή αφαίρεσης βαθμών που τους επιβλήθηκε θα οριστούν κανονικά.

Συνεπώς περιμένουμε να δούμε πότε θα οριστεί και η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την ομάδα μας, η οποία υπενθυμίζουμε ήταν η τρίτη χρονικά αναμέτρηση που δεν πραγματοποιήθηκε...