Στα χέρια παίκτες της Λαμίας και νεαροί Λαμιώτες. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Στα χέρια παίκτες της Λαμίας και νεαροί Λαμιώτες.



Χθες βράδυ , ή αν θέλετε καλύτερα ξημερώματα Κυριακής όσοι βρίσκονταν κοντά στην πλατεία Ελευθερίας έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου γεγονότος...


Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα του ιστότοπου lamiareport.gr ανέφερε πως χθες βράδυ ποδοσφαιριστές της Λαμίας και συγκεκριμένα οι Τζόκιτς, Μιλιεβιτς και Ζον Πίντο κατά την βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Λαμίας (η Λαμία δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την τρέχουσα αγωνιστική) ενεπλάκησαν σε καβγά με Λαμιώτες, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από μπουνιές.

Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ο Πίντο δεν ενεπλάκη στον καυγά απλά προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα ενώ ο Τζόκιτς μετά τον καυγά αποχώρησε με αίματα στο πρόσωπο...


Εμείς διασταυρώσαμε τις πηγές μας με το εν λόγω δημοσίευμα και θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε τα πράγματα από την αρχή.


Αρχικά οι 3 ποδοσφαιριστές μαζί με κάποιους ακόμη συμπαίκτες τους διασκέδαζαν σε κεντρικό μαγαζί της πόλης.

Σε αυτό  έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (4-5)  όταν και έφυγαν οι 3 προαναφερθέντες με προορισμό κάποιο άλλο κεντρικό μαγαζί της πόλης που βρίσκεται επί της πλατείας Ελευθερίας. Εκεί ενεπλάκησαν με διπλανή παρέα Λαμιωτών με το ρεπορτάζ να λέει πως ο λόγος είναι γυναικείου φύλλου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν γροθιές εκατέρωθεν με το σκηνικό να μεταφέρεται στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων  τα πνεύματα ηρέμησαν με τον Τζόκιτς να φεύγει αιμόφυρτος στο πρόσωπο.

Σκηνικά ντροπής όχι μόνο για την πόλη της Λαμίας αλλά και για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία οι ιθύνοντες της οποίας θα πρέπει να σκεφτούν την τιμωρία των ποδοσφαιριστών. Και αυτή δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να είναι βαριά καθώς απειλούνται εκτός από χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό από τις εναπομείνασες αναμετρήσεις μέχρι και με λύση συμβολαίων!