Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Καρδίτσας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Καρδίτσας...




Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει ακόμη ενός "τελικού" με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας την Δευτέρα.



Ο Δημήτρης Σπανός λοιπόν συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία της ομάδας του. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να ήταν απογοητευμένοι με το τρόπο που ήρθε αυτό το 1-1 την περασμένη Δευτέρα με αντίπαλο την Κέρκυρα όμως ο προπονητής τους θέλει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά που κάνουν ώστε να είναι πανέτοιμοι την ερχόμενη Δευτέρα στην Καρδίτσα.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν μια σκληροτράχηλη Αναγέννηση η οποία θέλει τη νίκη για να την φέρει πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Μπορεί οι Καρδιτσιώτες να προέρχονται από ήττα κόντρα στη Ζάκυνθο όμως υπενθυμίζουμε ότι μέχρι αυτή, μετρούσε ένα αήττητο σερί 2 περίπου μηνών.

Το παιχνίδι λοιπόν είναι κρίσιμο και έχει δυσκολίες τις οποίες οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού καλούνται να ξεπεράσουν, συνυπολογίζοντας και την κακοδαιμονία τους φέτος όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια (μόλις 1 εκτός έδρας νίκη).

Στην αποστολή πιθανόν να βρίσκεται και ο Μίλος Τζόκιτς ο οποίος αν και υπέστη κάκωση μηνίσκου συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση ενώ αντίθετα ο Γιάννης Καραλής δεν θα βοηθήσει την ομάδα του καθώς στον αγώνα με την Κέρκυρα είχε αποβληθεί  με δεύτερη κίτρινη κάρτα.