Ανοιχτή η πρόκριση.... (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτή η πρόκριση.... (vid)




Σε ένα παιχνίδι, με ένα πρώτο ημίχρονο βγαλμένο από το Αγγλικό πρωτάθλημα και τον αγωνιστικό χώρο να έιναι κάκιστος λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο και είναι ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Περίπου 500 άτομα βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας κάτω από συνεχή βροχόπτωση, μεταξύ των οποίων και 20 περίπου φίλοι του Ατρομήτου.

Η Λαμία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής προκειμένου να ξεκουραστούν ενώ δύο ακόμη έμειναν στον πάγκο.


Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες καθώς μόλις στα πρώτα πέντε λεπτά το σκορ ήταν ήδη στο 1-1. Συγκεκριμένα ο Ατρόμητος στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με τον Ούμπιντες να εκτελεί ένα κόρνερ και ύστερα από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ντάουντα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία πήγε στην σέντρα και στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε και η ισοφάριση. Ο Τζόκιτς από τα δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα με τον Τσούκαλο να κάνει το τακουνάκι και τον Αυγενικού με διπλή προσπάθεια να κάνει το 1-1.  Η ομάδα μας συνέχισε δυναμικά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες αρχικά με τον Βασιλόγιαννη στο 7' και στη συνέχεια με τον Φερφελή στο 9' όμως ο Ατρόμητος στο 14' πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνωντας το 1-2.  Ο Μπρίτο έκανε την κεφαλιά πάσα στον Ντάουντα και αυτός με αριστερό σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του Πίτκα. Όμως η Λαμία δεν το έβαλε κάτω και απάντησε για δεύτερη φορά άμμεσα, με τον Σπυρόπουλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα δεξία και με τρομερό σουτ να στέλνει την μπάλα στο δεξί "Γ" Της εστίας του Παπαδόπουλο με το γήπεδο να τον καταχειροκροτεί.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η Λαμία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό καθώς τα σουτ των Τζόκιτς (20') , Βαλλιού (27') και Φερφελή (30') δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο Μπάμπης Τέννες βλέποντας την ομάδα του να απειλεί τον Ατρόμητο ανακάτεψε την τράπουλα περνόντας τον Καραγιάννη στη θέση του Σπυρόπουλου, με τον Μπουλούλη να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο 48' ο Αυγενικού επιχείρησε ένα σουτ στη κίνηση με το αριστερό με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φερφελής πήρε μια κεφαλιά αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο σε μία εντυπωσιακή επέμβαση. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη του πρώτουημιχρόνου με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αν μπροούμε να κρατήσουμε κάτι είναι μία πτώση του Λημνιού μέσα στην περιοχή στο 71' όπου οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλντι σε μαρκάρισμα του Κοτσώνη και έξι λεπτά αργότερα μια κεφαλιά του Φερφελή η οποία πέρασε άουτ.


Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος με την πρόκριση να ξεκαθαρίζει στη ρεβανς του Περιστερίου, η οποία ορίστηκε στις 1/2 με ώρα έναρξης 17:15.





Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:



ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος (46' Καραγιάννης), Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (83' Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος (70' Πατσαρούχας), Φερφελής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο (61' Κυριακίδης), Μπρίτο (59' Βασιλείου), Ντάουντα (68' Λε Ταλέκ).

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ