O καυτός Γενάρης της Λαμίας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

O καυτός Γενάρης της Λαμίας...




Καυτός αναμένεται ο πρώτος μήνας του νέου έτους για την ομάδα μας καθώς σε διάστημα 26 ημερών θα κληθεί να δώσει 8 αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μας θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το νέο έτος με την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα φιλοξενηθεί από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, την προσεχή Τετάρτη (4/1). Τρεις μέρες αργότερα θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ στις 12/1 θα υποδεχθεί την ομάδα του Ατρομήτου για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 15/1 θα ταξιδέψει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, ενώ στις 18 θα υποδεχθεί την ομάδα του Αχαρναϊκού. Τέσσερις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και στις 26 θα παίξει απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Το καυτό πρόγραμμα για την ομάδα μας ολοκληρώνεται στις 30/1 με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Λαμία.

Άρα λοιπόν η ομάδα μας θα κληθεί να δίνει αναλογικά ένα  ματς ανά τρεις ημέρες δεδομένο που θα αναγκάσει τον προπονητή της ομάδας μας να κάνει το απαιτούμενο ροτέισον, για αυτό και οι κυανόλευκοι βιάζονται να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.




Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της ομάδας μας για τον μήνα Ιανουάριο:



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

8η αγωνιστική 


Παναιγιάλειος - Λαμία / Τετάρτη (4/1) (afastream.com)

9η αγωνιστική

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας / Σάββατο (7/1) (EΡΤ3)



ΚΥΠΕΛΛΟ

Λαμία - Ατρόμητος / Πέμπτη (12/1) (COSMΟΤΕ ΤV)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

10η αγωνιστική

Πανσερραϊκός - Λαμία / Κυριακή (15/1)

11η αγωνιστική

Λαμία - Αχαρναϊκός / Τετάρτη (18/1)

12η αγωνιστική

ΟΦΗ - Λαμία / Κυριακή (22/1)



ΚΥΠΕΛΛΟ

Ατρόμητος - Λαμία / Πέμπτη (26/1) (COSMOTE TV)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

13η αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία / Δευτέρα (30/1)