Ανακοίνωσε Ποζατζίδη... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωσε Ποζατζίδη...



Η ομάδα μας ανακοίνωσε την δεύτερη μεταγραφή της για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ντύνοντας στα κυανόλευκα τον Στέλιο Ποζατζίδη.
Η Λαμία ενισχύεται ακόμη περισσότερο στον χώρο της άμυνας με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καλλονής, Στέλιο Ποζατζίδη.



Ο Ποζατζίδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013. Έπειτα από μια σεζόν και συνολικά 5 συμμετοχές, δόθηκε δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς. Εκεί, σημείωσε 7 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος, όπου μετά από 2 συμμετοχές δεν κατάφερε να πείσει τους κυανέρυθρους κι αποχώρησε. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΑΕΛ Καλλονής, με την οποία αγωνίστηκε το προηγούμενο εξάμηνο, χωρίς να σημειώσει κάποια συμμετοχή.

Τέλος, η ομάδα μας κοιτάζει ακόμη δύο περιπτώσεις παικτών, και πιο συγκεκριμένα, τους Τάσο Χριστοφιλέα και Λευτέρη Ματσούκα, οι οποίοι, αν μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα τους, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή τους, ενώ η διοίκηση έχει ρίξει τα δίχτυα της στην ξένη αγορά για την ανεύρεση ενός επιθετικού.




Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ποζατζίδη Στυλιανού. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.