Γ. Κόλτσης: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Γ. Κόλτσης: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα"




Αναφορικά με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα παρά την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους μίλησε στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Γ. Κόλτσης.


Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο Στρατής Βαλλιός ο οποίος έκανε λόγο για έναν κακό αγωνιστικό χώρο, γεγονός που συνετέλεσε στην έκβαση του παιχνιδιού.



Αναλυτικά οι δηλώσεις:



Γ. ΚΟΛΤΣΗΣ:


 «Σήμερα χάσαμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και θεωρώ ότι είναι και άδικο. Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες και ο Παναιγιάλειος στη μοναδική ευκαιρία με σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να σκοράρει. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες. Ήταν μια ομάδα που είχε αλλάξει προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Ξέραμε ότι θα συσπειρωθεί ο κόσμος. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Δεν έχουμε παράπονο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, αλλά παρόλα αυτά δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο».




ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΑΛΛΙΟΣ: 


«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ο αντίπαλος προηγήθηκε, προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιο τέρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε».