Καραγιάννης on fire και Λαμία-Αγροτικός 2-1!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Καραγιάννης on fire και Λαμία-Αγροτικός 2-1!!!




Στο "κατεψυγμένο" ΔΑΚ η Λαμία ήταν καυτή και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Αγροτκού Αστέρα με μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Αλέξανδρο Καραγιάννη ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.


Η Λαμία υποδέχτηκε τον Αγροτικό Αστέρα με χιόνια και θερμοκρασία που έφτασε και -5 κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καραγιάννη επέστρεψε στις νίκες και έπιασε ξανά κορυφή.. Αύριο θα περιμένει στραβοπάτημα του Απόλλων στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Κυρίαρχη και στα δύο ημίχρονα η ομάδα μας, κατάφερε να ανταμείψει   τους δικαιολογημένα λιγοστούς φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μεταξύ αυτών και περίπου 15 φίλοι των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος η Λαμία ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού καθώς δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν αισθητά την εστία της, μεταφέροντας το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας καταγράφηκε στο 2' με τον Μπλάζιτς να επιχειρεί σουτ και την μπάλα να περνά άουτ. Οι φιλοξενούμενο απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Γκέσιο στο 4 και τον Πάτο στο 11 δεν βρήκαν στόχο. Στο 19' ο Βάντερσον έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, άδειασε δύο φορές τον Κουκόλη με ντρίπλα πάνω από το κεφάλι του όμως το τελείωμα του δεν ήταν αυτό που θα ήθελε.Έντεκα λεπτά αργότερα η ομάδα μας χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία της με τον Μπλάζιτς να περνά ωραία κάθετη για τον Φερφελή που καλυπτόταν ο οποίος νικήθηκε στο πλασέ από τον Γουναρίδη. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μία ακόμη καλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι να κάνει ωραίο σουτ με τροχιά προς τα δίχτυα όμως η μπάλα βρήκε στον Φερφελή ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκέσιος έκανε ατομική προσπάθεια με τον Κοτσώνη να πέφτει και να παρεμποδίζει το σουτ.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε εξίσου δυνατά με στόχο το γκολ. Ο νεοεισελθόν Καραγιάννης ο οποίος αντικατέστησε τον Φερφελή ήταν...καυτός στο χιόνι και με την εμφάνισή του έκρινε την αναμέτρηση. Μόλις στα 15'' του δευτέρου ημιχρόνου απείλησε με ένα αριστερό φαλτσαριστό σουτ να δυσκολεύει τον Γουναρίδη να μπλοκάρει. Πέντε λεπτά αργότερα και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς  ο Βαφέας απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Ντουρμισάι δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα μπορούσε να έχει αφήσει τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες όμως στο 56' χάρισε την δεύτερη κίτρινη στο δυνατό μαρκάρισμα του Τεγούση πάνω στον Σπυρόπουλο.  Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Καραγιάννης. Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας άνοιξε το σκορ στο 63' όταν μετά από γέμισμα, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, λανθασμένα όμως καθώς ο Καραγιάννης έφυγε από κανονική θέση ενώ ο εκτεθειμένος Όμο δεν είχε συμμετοχή στην φάση.
Στο 67' είχαμε μία σημαντική στιγμή στην αναμέτρηση καθώς ο Μίλος Τζόκιτς ο οποίος ήταν στα πιτς για δυόμιση μήνες περίπου αφού είχε υποστεί κάταγμα κλείδας, επανήλθε μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Βάντερσον. Στο 80' ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας όταν ο Ντουρμισάι έκανε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά με τον Καραγιάννη να μπαίνει στην φάση, και ευνοούμενος από την κόντρα με τον Γουναρίδη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο.

Στα λεπτά που απέμειναν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τους φίλους της ομάδας μας να φωνάζουν στις εξέδρες "Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές". Τελικά ο Αγροτικός Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 89' με τον Γκέσιο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τάι, με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέναμο.

Η ομάδα μας πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το πρώτο σκέλος της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Φερφελής (46' Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης (87' Μπουλούλης), Ντουρμισάι, Βάντερσον (67' Τζόκιτς).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Μπουζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Τεγούσης (81' Γκότοβος), Χατζής, Τάι, Φιλίπε, Πάτο, Γκέσιος.

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ