Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ΟΦΗ-Λαμία 1-2 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ΟΦΗ-Λαμία 1-2





Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας μας μετά την πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ.



Μπάμπης Τεννές (Προπονητής ΠΑΣ Λαμία):


«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γα τη νίκη που πέτυχαν απέναντι σε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα. Και μάλιστα πέτυχαν αυτή τη νίκη, γυρίζοντας το παιχνίδι. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, να το κάνεις απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα μέσα στο Γεντί Κουλέ. Μας δυσκόλεψε λίγο το γήπεδο, γιατί δεν είναι στα καλύτερα του.

Υπάρχει μεγάλο πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και στις δυνατότητες τους. Υπάρχει αγάπη στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι να συνεχίσουμε το ίδιο πάθος και δύναμη γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και είναι νωρίς ακόμη. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου γιατί πέτυχαν μια σπουδαία νίκη.

 «Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια. Μπορεί να έγινε μια ήττα αλλά δεν τον βγάζει έξω απο το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι και ο ΟΦΗ θα είναι ένας συνδιεκδικητής».




Ανέστης Αναστασιάδης (Αρχηγός ΠΑΣ Λαμία): 


«Για μένα είναι ωραίο συναίσθημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την τιμή. Εύχομαι στον ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ, γιατί πραγματικά λείπει απο την μεγάλη κατηγορία.

Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε το παιχίδι. Οταν μπορείς στην Β' Εθνική να γυρίζεις τέτοια παιχνίδια, τότε το μέλλον μπορείς να το κοιτάξεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα και για να έχει αξία αυτή η νίκη, πρέπει να πάρουμε και με τον Απολλωνα ένα θετικό αποτέλεσμα.Εχει ακόμη 23-24 αγωνιστικές. Και ον ΟΦΗ μπορεί να καλύψει τη διαφορά. Οποια ομάδα έχει τη σταθερότητα στα αποτελέσματα, θα πετύχει το στόχο».