Tα στιγμιότυπα και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Tα στιγμιότυπα και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...




Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Κόλτσης αλλά και ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Αλέξανδρος Καραγιάννης.


Μπορείτε να δείτε και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο τέλος του άρθρου.


Οι δηλώσεις:

Γιώργος Κόλτσης (Βοηθός Προπονητής ΠΑΣ Λαμία):

"Η σημερινή νίκη είναι πολύ μεγάλη για μας, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που φέτος έχει δείξει ότι δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχει διαφορετικές βλέψεις και μια ομάδα που έχει παίξει με ΟΦΗ, Τρίκαλα και Απόλλωνα και δεν έχει ηττηθεί. Αυτό από μόνο του καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για μας. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε την πίεση, έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι και ήρθε ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του Αγροτικού Αστέρα."
Για τις μεταγραφές: "Είναι πολύ δύσκολο αυτό τον καιρό να βρεις καλούς παίκτες και έτοιμους που παίζουν σε ομάδες, να τους αφήσουν και να τους πάρεις. Θα κυνηγήσουμε μια, δυο περιπτώσεις αν βρούμε, να ενισχύσουμε την ομάδα."



Αλέξανδρος Καραγιάννης (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Λαμία):
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, γιατί πάλεψαν, έδωσαν τα πάντα και ήρθε η νίκη που ήταν δίκαιη. Εύχομαι καλή πορεία στον Αγροτικό Αστέρα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Τακτικά ήταν πάρα πολύ καλή και μακάρι να κάνουν το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Χωρίς τους συμπαίκτες  μου δεν μετράει το προσωπικό. Έτυχε να είμαι εγώ στις φάσεις και να σκοράρω. Πάνω απ' όλα μετράει η νίκη."





Τα στιγμιότυπα:







φώτο:starsports.gr