Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής


ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ 0-1


Με το αριστερό ξεκίνησε την νέα χρονιά η ομάδα μας, αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από το σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΔΑΚ. Αν και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα του Τεννέ δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ζίβκοβιτς, με τον Μεχία να νικάει τον Μελίσσα, εκτελώντας ένα πολύ ωραίο φάουλ. Οι προσπάθειες του Πίτι και του Όμο δεν καρποφόρησαν, και η ομάδα του Ράσταβατς έφυγε με το τρίποντο από τη Λαμία.

Συνθέσεις :


Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Όμο (46' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον (72' Καραγιάννης), Βουό (46' Ακόστα)
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (80' Μελιόπουλος), Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Φασίδης (74' Σιλά), Φλίσκας, Τριάδης (56' Ντουρίτσκοβιτς)
Σκόρερ : 35' Μεχία
Γήπεδο : ΔΑΚ Λαμίας
Θυμηθείτε εδώ το παιχνίδι.







ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1


Παιχνίδι της...ανατροπής εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη, με την Κέρκυρα να αιφνιδιάζει την ομάδα του Γρηγορίου, και τους τελευταίους να απαντούν με 3 γκολ σε ένα ημίχρονο. Ο Ντένις Επστάϊν λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε ωραία τον Μπαντή, γράφοντας το 0-1. Οι "κυανέρυθροι" έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, απαντώντας άμεσα με τον Μασούρα, ενώ λίγο αργότερα ο Λάμπρου με ωραίο διαγώνιο σουτ ανέτρεψε το σκορ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παπαγεωργίου, με πλάσε μετά από σέντρα του Λάμπρου.

Συνθέσεις :

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (45' Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83' Πινιώτης)

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56' Μπάουμαν), Γκράσι, Γεωργίου, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67' Κόντος), Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς)

Σκόρερ : 46' Μασούρας, 53' Λάμπρου, 78' Παπαγεωργίου - 43' Επστάϊν

Γήπεδο : Νέα Σμύρνη








ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 5-0


Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της χρονιάς, συντρίβοντας τον Λεβαδειακό στην Τούμπα με 5-0. Το σκορ άνοιξε στο 18΄ο Μάτος με προβολή μετά από σέντρα του Πέλκα, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με ωραία προσωπική ενέργεια. Ο Πρίγιοβιτς έκανε το 3-0 μετά από ασταθή απόκρουση του Επασί, με τον Κάμπος να γράφει με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το 4-0. Την χαριστική βολή έδωσε πάλι ο Πρίγιοβιτς με πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Συνθέσεις :


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας (Τσίμιροτ 46’ ), Μαουρίσιο, Κάμπος, Πέλκας  (Κουλούρης 77'), Λημνιός (Μπίσεσβαρ 64΄), Πρίγιοβιτς
Λεβαδειακός(Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (Μπελγκαζουανί 59΄), Νιασέ (Μητρόπουλος 64'), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι και Γιακουμάκης.
Σκόρερ : 18' Μάτος, 48',59' Κάμπος, 57',89' (π.) Πρίγιοβιτς
Γήπεδο : Τούμπα






ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ 1-4


Πολύ πειστική εμφάνιση έκανε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, επικρατώντας άνετα του Παναιτωλικού με 1-4. Στο πρώτο ημίχρονο ο "Δικέφαλος" έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με 0-3. Το σκορ άνοιξε ο Μπακασέτας με ωραία εκτέλεση φάουλ, με τον ίδιο παίκτη να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, ο Μπακασέτας έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, δίνοντας ασίστ στον Αραούχο για το 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα, αν και πέτυχαν τέταρτο γκολ με τον Λόπες, για να έρθει ο Μοράρ να βάλει το γκολ της τιμής για το τελικό 1-4.
Συνθέσεις :
Παναιτωλικός (Μάκη Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Μύγας (69' Μαρινάκης), Λουίς Ρότσα (60' Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Χόρχε Ντίας, Μοράρ, Φάρλεϊ Ρόσα (46' Κλέσιο)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Μπακασέτας (51' Μασούντ), Κονέ, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος (60' Λόπες), Αραούχο (71' Γιακουμάκης)
Σκόρερ : 67' (π.) Μοράρ - 6' Μπακασέτας, 36' (π.) Χριστοδουλόπουλος, 44' Αραούχο, 60' Λόπες
Γήπεδο : Παναιτωλικού






ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0


Βαθμολογική ανάσα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε του Πλατανιά στη Λεωφόρο με 2-0, χάρη σε δυο εύστοχα πέναλτι του Λούκας Βιγιαφάνες. Με σύνθεση παικτών που τους περισσότερους μπορεί να μην τους ξαναδούμε, λόγω της κατάστασης στους "πράσινους", οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το εμπόδιο των τελευταίων Κρητικών. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού από την άσπρη βούλα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Συνθέσεις :

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Λουντ (46’ Χίλιεμαρκ), Μουνιέ (82’ Χατζηγιοβάνης), Αλτμαν, Πίσπας (62’ Δώνης)

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα) : Κλιάγιτς,Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουές (44’ Στάμου), Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Κοροβέσης, Παπανικολάου (68’ Πετρόπουλος), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ (46’ Ντουαλά)

Σκόρερ : 72' (π.), 89' (π.) Βιγιαφάνες

Γήπεδο : Λεωφόρος






ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  0-0


"Λευκή" ισοπαλία είχε το πρόγραμμα στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ να μένει στο 0-0 με τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που δεν διακρίθηκε από τις πολλές φάσεις του.  Αμφότερες οι ομάδες είχαν το νου τους στην αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις, με την μεγαλύτερη να γίνεται στο τέλος του παιχνιδιού, όταν ο Σελίν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

Συνθέσεις :

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης) : Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62' Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (78' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (46' Βιντάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (64' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Μανιάς (85' Γκοντό)

Σκόρερ : -

Γήπεδο : Zωσιμάδες



ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3


Σαν σίφουνας πέρασε από το AEL FC ARENA ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, νικώντας άνετα την τοπική Λάρισα με 0-3. Το σκορ άνοιξε ο Μάριν, μετά από πολύ έξυπνη μεταβίβαση του Ταχτσίδη, για να έρθει λίγο αργότερα ο Καρίμ και να σφραγίσει το παιχνίδι. Το επιστέγασμα στην εμφάνιση των "ερυθρολεύκων " εδωσε στην εκπνοή ο Τζούρτζεβιτς, μετά από ασίστ του Φορτούνη.

Συνθέσεις :

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (81' Λεοζίνιο), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (64' Μιλοσάβλιεβιτς), Μασούρας (66' Περόνε), Κρίζμαν, Ναζλίδης

Ολυμπιακός (Χ. Κόντης / Β. Βούζας): Προτό, Ομάρ, Κούτρης, Ένγκελς, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης (90' Ζιλέ), Μάριν, Πάρντο (61' Σεμπά), Ανσαριφάρντ (78' Τζούρτζεβιτς)

Σκόρερ : 54' Μάριν, 68' Ανσαριφάρντ, 89' Τζούρτζεβιτς

Γήπεδο : AEL FC ARENA






ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-3


Την εντυπωσιακή του πορεία προς την κορυφή συνέχισε ο Ατρόμητος, επικρατώντας άνετα του Απόλλων στην Ριζούπολη. Το σκορ άνοιξε ο Ντάουντα μόλις στο 5ο λεπτό, για να έρθει ο Ουάρντα τέσσερα λεπτά αργότερα να δώσει μεγάλο προβάδισμα στους Περιστεριώτες. Το τελειωτικό χτύπημα έδωσε στο τέλος ο Ντιγκινί, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ουάρντα.

Συνθέσεις :

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος) : Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιος, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75' Καστιγέχος), Ανιέτε (46' Μάατσεν), Παπάζογλου, Στάθης, Κούρος (34' Ντεβέσα), Μπαρτολίνι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι) :  Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (12' Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα (75' Καρασαλίδης), Ουάρντα

Σκόρερ : 4' Ντάουντα, 9' Ουάρντα, 81' Ντιγκινί

Γήπεδο : Ριζούπολη