Τελειώνει του Άστσεριτς, ακολουθεί και ο στόπερ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τελειώνει του Άστσεριτς, ακολουθεί και ο στόπερ




Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Άρσε, η Λαμία είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Σέρβο επιθετικό Νίκολα Άστσεριτς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη μας. Ακολουθεί ο στόπερ..


Ο 26χρονος Σέρβος στράικερ βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των νεοφώτιστων με τον Αστέρα Τρίπολης κι όπως όλα δείχνουν θα είναι εκείνος που θα κλείσει το παζλ της επίθεσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την ομάδα της Φθιώτιδας. Η μεταγραφή του δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστική βέβαια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απέμενε να υπάρξει συμφωνία και στο χρονικό κομμάτι του συμβολαίου που θα υπογράψει (στη Λαμία δεν θέλουν να δεσμευτούν για παραπάνω από 6 μήνες), ωστόσο εκτός απροόπτου το deal θα επισημοποιηθεί εντός του προσεχούς διημέρου, αφού και ο Βουό αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν συνεχίζοντας την καριέρα οτυ στου στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. 

Όσο για τον παίκτη που θα ρίξει την αυλαία των χειμερινών μεταγραφών θα πρόκειται για στόπερ, (με την  περίπτωση του Άνταμ Τζανετόπουλου να είναι πάντα στο προσκήνιο) ο οποίος επίσης είναι πιθανόν να έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 



φώτο:lamiasports.gr