Σαν σήμερα: Η μεγάλη απόδραση από το Ηράκλειο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Σαν σήμερα: Η μεγάλη απόδραση από το Ηράκλειο




Σαν σήμερα στις 21/1/2017 η Λαμία πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στον ΟΦΗ, φεύγοντας θριαμβεύτρια απο το Ηράκλειο με 1-2 και κάνοντας άλμα ανόδου στην Super League.


H Λαμία σαν σήμερα ένα χρόνο πριν έχει μια δυσκολη έξοδο αφού φιλοξενείται από τον αξιόμαχο και πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ θέλει να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος αυξάνοντας τις πιθανότητες του για άνοδο στην Super League..

Εκεί και μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η Λαμία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ ενός νυν ποδοσφαιριστή της (Βουό) κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να πετύχει την ολική ανατροπή με τα γκολ των Ντουρμισάι και Όμο και να αποδράσει από το Γεντί Κουλέ με ένα σπουδαίο τρίποντο.

Η ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο έτυχε θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους της τόσο κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου οι φίλαθλοι από την πρωτεύουσα βρέθηκαν εκεί και την αποθέωσαν αλλά και κατά την άφιξη τους, αργά το βράδυ στην πόλη μας και στο ΔΑΚ Λαμίας...

Θυμηθείτε πως είχε δει τι παιχνίδι το Lamiaragate3.gr αλλά και τα στιγμιότυπα εκείνης της αναμέτρησης