Η κριτική των παικτών της Λαμίας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Η κριτική των παικτών της Λαμίας




Δείτε την κριτική των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, μετά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League


Πίτκας: Eίχε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρόλο που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος.

Μπουλουλής: Τα βρήκε σκούρα με τα ανεβάσματα του Λόπες και τις κινήσεις του Μπακασέτα, δίνοντας χώρους στην ΑΕΚ, ωστόσο ήταν αρκετά μαχητικός και στα 90 λεπτά.

Αναστασιάδης: Έκανε λάθη και είχε ζητήματα όταν η ΑΕΚ αναπτυσσόταν με την μπάλα κάτω.

Κουκόλης: Δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Λιβάγια, χάνοντας αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

Παπαργυρίου: Δεν μπόρεσε να ανέβει ιδιαίτερα από την πλευρά του και δώσει βοήθειες δημιουργικά. Ανασταλτικά έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Όμο: Έτρεξε αρκετά, πίεσε τους χαφ της ΑΕΚ και σε πολλές περιπτώσεις τους ώθησε σε λάθη, δίνοντας κατοχές στη Λαμία.

Αναστασόπουλος: Ήταν δραστήριος, κινήθηκε σε πολλούς χώρους, όμως δεν έδειξε ψυχραιμία στη φάση του 48’ όπου θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια. 

Ορτέγκα: Δεν έδωσε τις βοήθειες που θα περίμενε η ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι, μοιάζοντας σε πολλές περιπτώσεις εγκλωβισμένος και χωρίς καθαρό μυαλό.

Ακόστα: Δεν μπόρεσε να βρει χώρους και δικαίως αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Τεννέ.

Καραγιάννης: Κέρδισε μάχες ανασταλτικά ενώ είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Τσούκαλος: Δεν απείλησε την εστία της ΑΕΚ, με την άμυνα των γηπεδούχων να τον βγάζει σχετικά εύκολα εκτός παιχνιδιού. Του πιστώνεται η όμορφη κάθετη-μισό γκολ στον Αναστασόπουλο στο 48'.

Παντελίδης: Έκοψε κάποιες επιθέσεις της Ένωσης και βοήθησε έτσι την ομάδα του να μην αισθανθεί ιδιαίτερη πίεση στο τελευταίο μέρος του αγώνα.

Μπούτνικ: Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ από τον Τσούκαλο, χωρίς να καταγράψει κάτι το αξιοσημείωτο.

Λινάρδος: Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Μπάμπης Τεννές: Η ομάδα μας στηρίχθηκε ξανά στην καλοδουλεμένη της άμυνα για να περιορίσει την ΑΕΚ και το έκανε σε έναν βαθμό, με την Ένωση να δυσκολεύεται να φτάσει στην εστία της. Ωστόσο η φάση του Αναστασόπουλου και ακόμα περισσότερο το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, έβαλαν τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για να φύγουν από το ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα.