Παρελθόν ο Βουό που πάει....ΟΦΗ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Παρελθόν ο Βουό που πάει....ΟΦΗ!




Ο Πατρίκ Βουό που τι ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών τον ήθελε να βρισκεται μια ανάσα από την ομάδα του Αρη, σήμερα έμεινε ελεύθερος και επίσημα από την Λαμία και πετά για την Κρήτη ώστε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1μιση χρόνου με τον ΟΦΗ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους κίτρινους...



Οι  άνθρωποι του ΑΡΗ έλεγαν ότι τον περίμεναν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αυτός πάει για υπογράφες στην Κρήτη. Με τον εκπρόσωπό του τα έχουν οι κίτρινοι.

Σε μεγάλο φιάσκο εξελίσσεται για τον ΑΡΗ η περίπτωση απόκτησης του Πάτρικ Βουό, αφού πληροφορίες της τελευταίας στιγμής τον θέλουν σήμερα να ταξιδεύει στην Κρήτη για να υπογράψει για ενάμιση χρόνο την ώρα που οι άνθρωποι του ΑΡΗ έλεγαν χθες το βράδυ ότι σήμερα τον περιμένουν  στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες θέλουν τους κρητικούς να του πρότειναν κλειστό συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με αποδοχές 150.000 ευρώ, πρόταση που τον έκανε να την αποδεχτεί και να αθετήσει την προφορική συμφωνία που είχε με τους κίτρινους. 

Η πλευρά του ΑΡΗ πνέει τα μένεα κατά του εκπροσώπου του παίκτη Στέλλιου Βραδέλλη τον οποίο κατηγορεί για... UNFAIR αλλά το ζήτημα είναι ότι ο ΑΡΗΣ μένει, μια μέρα πριν την εκπνοή της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου δίχως δεύτερο επιθετικό.


Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Djilly Arsene Patrick Vouho.