Πριντέτα ο τελευταίος... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Πριντέτα ο τελευταίος...




Έτοιμη να κλείσει τις μεταγραφές της φαίνεται πως είναι η Λαμία αφού όπως όλα δείχνουν υπάρχει τελική συμφωνία με τον Βιτάλι Πριντέτα του Πλατανιά, ο οποίος έρχεται στην Λαμία να υπογράψει!


Την τελευταία της μεταγραφική κίνηση είναι πολύ κοντά να ολοκληρώσει η Λαμία, αφού σύμφωνα με εγχώρια δημοσιεύματα η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Βιτάλι Πριντέτα.

Η Λαμία είχε θέσει από νωρίς σαν στόχο την ενίσχυσή της στην αμυντική γραμμή, με τον Ανταμ Τζανετόπουλο να είναι ο διακαής πόθος του Μπάμπη Τεννέ. Στο μεταξύ στο κάδρο είχε μπει και ο 24χρονος αμυντικός του Πλατανιά, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Έβγεν Μπούντνικ.

Η Λαμία περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την έκβαση της υπόθεσης του Τζανετόπουλου θέλοντας να εκμεταλλευτεί την αναμέτρηση της με την ΑΕΚ, ώστε να υπάρξουν κατ' ιδίαν συζητήσεις.

Τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ προανήγγειλε πως ο Τζανετόπουλος θα διατηρηθεί στο ρόστερ και έτσι ενεργοποιήθηκε η περίπτωση του Πριντέτα ό οποίος ήταν standby.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στον Πλατανιά (29 συμμετοχές, 1 γκολ) και θα έρθει στην ομάδα μας για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο χρόνο σε περίπτωση που η ομάδα μας εξασφαλίσει την παραμονή της.