Κ-19: Ατρόμητος - ΠΑΣ Λαμία 1-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Κ-19: Ατρόμητος - ΠΑΣ Λαμία 1-0


Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League η ομάδα της Λαμίας φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ από τον Ατρόμητο και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0.



Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου είχε καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς θεάματος με τον Ατρόμητο να έχει δυο καλές στιγμές στο 30' και στο 35' με τις προσπάθειες  των Τριμμάτη και Τσακίρη από ευνοϊκή θέση να εξουδετερώνονται από τον Σόμογλου. Η Λαμία είχε μια καλή στιγμή στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Βλαχομήτρο να κατεβάζει ωραία από αριστερά και να δοκιμάζει ένα σουτ του οποίο ωστόσο δεν απείλησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 53 έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 με τον Μητσόπουλο να διώχνει τη μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή με τους Τριμμάτη και Βαγγελή να μην μπορούν να την σπρώξουν προς τα δίχτυα ύστερα από σέντρα του Αθανασίου. 

Στο 65 ο Νταούλια με σέντρα του βρήκε τον Βαγγελή ο οποίος με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος από κεφάλια πάσα του Βλαχομήτρου με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα αουτ.

Οι γηπεδούχοι τελικά ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βαγγελή στο 73', μια φάση στην οποία έχει προηγηθεί φάουλ του επιθετικού των γηπεδούχων, ενώ έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ στο 79' με σουτ στη κίνηση του Τριμμάτη το οποίο κατέληξε πάνω από την εστία του Σόμογλου.

Το 1-0 δεν άλλαξε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με τον ΠΑΣ Λαμία να γνωρίζει την ήττα. 


Οι συνθέσεις:





Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ αργότερα....