Για δύο αποτελέσματα με στόχο την πρόκριση... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Για δύο αποτελέσματα με στόχο την πρόκριση...



Hμέρα Κυπέλλου η σημερινή για τον ΠΑΣ Λαμία με το συγκρότημα του Μάκη Χάβου να ψάχνει δύο αποτελέσματα απέναντι στον Παναθηναϊκό ώστε να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης αφήνοντας έξω για 2η φορά το τριφύλλι.


Του κάνει η νίκη, του κάνει και η ισοπαλία.  Ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενείται σε λίγες ώρες από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 2η αναμέτρηση της φάσης των "16" του Κυπέλλου (και 4η και τελευταία για φέτος!) με προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Με νίκη ασφαλώς και περνά στην επόμενη φάση, ενώ και η ισοπαλία του κάνει με ή χωρίς σκορ, αφού αυτό το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης της δίνει το προβάδισμα. Αν δε πετύχει και γκολ τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πετύχει τρία γκολ για να πάρει αυτός το εισιτήριο!


Τα πλάνα των 2 προπονητών



Ο ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Αθήνα με σημαντικές απουσίες, άλλες αναγκαστικές και άλλες στο πλαίσιο του ροτέισον που επέλεξε να κάνει ο Μάκης Χάβος ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. 

"Αλλη ομάδα" θα δούμε από την μέση και μπροστά, ελέω των απουσιών των Μπλάζιτς, Δημούτσου, Μπεχαράνο, Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σήμερα να δούμε μια 11αδα η οποία πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Μελίσσα, Αναστασιάδη, Καρυπίδη, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Μπουλούλη, Σκόνδρα, Τομάς, Καραγκοούνη, Επστάιν ή Τσούκαλο και Καραμάνο.

Από την άλλη ο Γιώργος Δώνης βλέποντας την ομάδα του να προβληματίζει το τελευταίο διάστημα ξέρει πως μια πρόκριση και μάλιστα με ανατροπή θα ανέστρεφε το κλίμα της ομάδας. Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του θα παρατάξει την καλύτερή του δυνατή 11αδα και μάλιστα με επιθετικό σχήμα, αφού σκέφτεται να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2. Συγκεκριμένα είναι πιθανό να παρατάξει τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουλιμπαλί ή Γιόχανσον, Κάτσε, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Βέργο και Μακέντα...


Το βάρος στο πρωτάθλημα

Έχουμε τονίσει και παλαιότερα πως μια πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας. Αυτός είναι η παραμονή στην Super League, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ομάδα θα ρίξει λευκή πετσέτα σήμερα. Το μυαλό αρκετών είναι στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο.  Το αν θα καταφέρει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο και να βρεθεί και πάλι στους "8" θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες,  πάντως είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο....