ΠΑΕ: "Στους «8» πανηγυρικά η Λαμία" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΕ: "Στους «8» πανηγυρικά η Λαμία"


Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η Λαμία το βράδυ της Πέμπτης 24/1 φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του 1-0 του ΔΑΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι η Λαμία πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 2-4 και πέρασε στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Το 1-0 που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση έγινε για τους γηπεδούχους στο 85΄ με τον Εμμανουηλίδη. Η κατάσταση δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια της παράτασης και έτσι η αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι.

Τα Πέναλτι:
Χατζηγιοβάνης 1-0
Επστάιν 1-1
Μακέντα 2-1
Μπουλούλης 2-2
Ο Μελίσσας έπιασε το πέναλτι του Κάτσε
Ρόμανιτς 2-3
Κουρμπέλης δοκάρι
Καραμάνος 2-4

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών) και Χρηστακόγλου (Χαλκιδικής) ενώ τέταρτος ο Τσουκαλάς (Αθηνών).




Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος):
Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (53΄ Σκαρντοβέλι), Αντέτζο, Καρυπίδης, Καραγκούνης (70΄ Επστάιν), Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τομάς (72΄ Πλιάτσικας), Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης):
Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (80΄ Βέργος), Κάτσε, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης (46΄ Κουρμπέλης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπέτσης (67΄ Εμμανουηλίδης), Μακέντα