Κλείνουν Τζανετόπουλος και Μυστακίδης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κλείνουν Τζανετόπουλος και Μυστακίδης



Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Άνταμ Τζανετόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία. Τελειώνει και του Μυστακίδη...


Μεταγραφικός οργασμός στο παρά πέντε για τον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να ετοιμάζουν διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Συγκεκριμένα οι Τζανετόπουλος και Μυστακίδης προβάρουν τα κυανόλευκα και το επόμενο 24ωρο αναμένονται και οι ανακοινώσεις.

Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου. Το lamiaragate3g.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή πως η περίπτωση του ήταν προχωρημένη και για την διαφαινόμενη μεταγραφή του ως ελεύθερος στην Λαμία.

Τα σενάρια που ανέφεραν πως η Λαμία διαπραγματεύεται τον δανεισμό του από την ΑΕΚ ήταν ανυπόστατα αφού ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από την Ένωση το καλοκαίρι υπογράφοντας συμβόλαιο 3ετους διάρκειας με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Aπό εκεί και έπειτα σε τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Γιάννη Μυστακίδη ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του lamianow.gr βρίσκεται ήδη στην πόλη μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από χθες διέρρευσε πως υπήρχε αλλαγή στάσης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος παρότι είχε προτεραιότητα το εξωτερικό φαίνεται πως πείσθηκε να συνεχίσει στην Λαμία.

Αν η μεταγραφή του Γιάννη Μυστακίδη ολοκληρωθεί θα αποτελεί και πλήρη επιβεβαίωση του lamiaragate3.gr αφού ήμασταν οι πρώτοι που σας ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον της Λαμίας και για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για Τζανετόπουλο:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άνταμ Τζανετόπουλο. Το ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».