Όποιος δουλεύει ανταμείβεται!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Όποιος δουλεύει ανταμείβεται!!




Ο Χάβος μεταμόρφωσε τον ΠΑΣ Λαμία από ασχημόπαπο...σε σταχτοπούτα!! Άρθρο του Θανάση Περιβολιώτη.


Έχει πει μεγάλες κουβέντες ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και νομίζω ότι δείχνουν τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ως προπονητής και ως άνθρωπος.

Με ταπεινότητα ανέφερε ότι η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές, αν  και άπαντες γνωρίζουν ότι η μεταμόρφωση του ΠΑΣ Λαμία είναι δικό του επίτευγμα!! Πήρε μια ομάδα με υπεράριθμο ρόστερ που βρήκε...και κατάφερε να της δώσει ψυχολογία και αγωνιστική ταυτότητα και κυρίως την δούλεψε για να μάθει να κερδίζει!!


Την πίστευε την ομάδα ο Χάβος και το είπε από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Λαμία και αυτό το πέρασε από τα αποδυτήρια μέχρι τον κόσμο!! Για να το πετύχει δούλεψε, και δούλεψε πολύ με τους συνεργάτες του μέρα και νύχτα για να μεταμορφώσει το ασχημόπαπο...σε σταχτοπούτα!!


Και όποιος δουλεύει ανταμείβεται όπως ο προπονητής της Λαμίας που τόλμησε να πει και για ποδοσφαιριστή του, ότι μπορεί να έχει αδικηθεί αλλά επειδή δουλεύει  κέρδισε θέση με το σπαθί του στην ομάδα, και κατονόμασε τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη!!


Το κυριότερο, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως βλέπει τις ομάδες της από κάτω της βαθμολογίας, ήταν απόλυτος..."Εγώ κοιτάζω μόνο τις από πάνω" είπε!! Γιατί πολύ απλά όπως είπα την πιστεύει την ομάδα και το λέει κάθε ώρα και στιγμή διατρανώνοντας την σιγουριά του ότι ο ΠΑΣ Λαμία θα σωθεί παίζοντας καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο!! Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι θαυμαστής του Γιούργκεν Κλοπ και αυτό λέει πολλά!!


Τον Χάβο δεν τον ήξερα προσωπικά, και τον γνώρισα στην συνάντηση που έκανε με τους δημοσιογράφους της πόλης, όταν παρά την πίεση στην ομάδα βρήκε λίγο χρόνο γνωριμίας με τους ανθρώπους της ενημέρωσης που τρέχουν χρόνια στο ρεπορτάζ και προβάλουν τον σύλλογο!!


Δεν είναι δημοσιογραφικός αλλά είναι ντόμπρος και σταράτος...και κυρίως δουλευταράς γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με την δουλειά πετυχαίνεις στόχους και ανταμείβεσαι!!


Και επειδή ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας...βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή για να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ακόμη επιτυχία!!


Πηγή:starsports