Μεταγραφές τέλος. Ή μήπως όχι; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Μεταγραφές τέλος. Ή μήπως όχι;

Η ομάδα μας ανακοίνωσε χθες ακόμη μια μεταγραφή στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, την 5η συνολικά και θα έλεγε κανείς πως έτσι οι κυανόλευκοι κλείνουν τις προσθήκες τους. Ή μήπως θα έχουμε και συνέχεια;

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος ερωτηθείς για το αν οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για την ομάδα ήταν αινιγματικός, απαντώντας πως θα ολοκληρωθούν αύριο (σ.σ σήμερα).

Επίσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και αποχωρήσεις έως τότε αφού ο ίδιος σε ερώτηση για το αν θα έχουμε και αποχωρήσεις, απάντησε: "Δεν νομίζω..."  με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...

Αυτό την ίδια ώρα που είχε διαρρεύσει ήδη η έλευση του Ασσούμπρε στην Λαμία για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα ολοκληρώνεται η προθεσμία των μεταγραφών για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με κάποια ομάδα, ενώ οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές μπορούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους έως και τις 14/2 όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Τέλος να τονίσουμε πως η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη δεν έχει εγκαταλειφθεί αλλά υπάρχει στασιμότητα τις τελευταίες μέρες.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους ελεύθερους:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η παράταση της μετεγγραφικής περιόδου  έως την Πέμπτη 14.02.2019, αποκλειστικά για άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ιδιότητας – Μετεγγραφών της F.I.F.A. ( Άρθρο 6 παρ.1.)".