Οι 8 ομάδες της αυριανής κλήρωσης... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Οι 8 ομάδες της αυριανής κλήρωσης...



Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η φάση των «16» του κυπέλλου και στους «8» βρίσκονται οι: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Εργοτέλης και Λαμία που απέκλεισε τα πέναλτι τον Παναθηναϊκό.

Ο Εργοτέλης πήρε νίκη πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στον ΟΦΗ (5-4) μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και είναι η μοναδική ομάδα της Football League στους «8» του θεσμού και αυτή που θέλει η Λαμία ως αντίπαλο στην αυριανή κλήρωση.


Στο τελευταίο παιχνίδι των «16» η Λαμία πήρε σπουδαίο διπλό στα πέναλτι  (2-4) στο ΟΑΚΑ και «κλείδωσε» το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Την Τετάρτη ο Ατρόμητος μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε το 2/2 στο Περιστέρι (2-1) και τσέκαρε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση.

Στη ματσάρα της αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη - πρόκριση με 5-3 επί της ΑΕΛ παρά την ήττα με 3-2 στο «AEL FC Arena».
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν είχε όρεξη για... αστεία και με σόου των Λιβάγια και Γκάλο, σκόρπισε με 5-0 τον Κισσαμικό και πήρε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ποντένσε έφτασε στη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ξάνθη, πετώντας τους ακρίτες εκτός διοργάνωσης σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Την Τρίτη  ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού... τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 5-0 στην Τούμπα την Παναχαϊκή,ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού στην Αγυιά και πήρε το δεύτερο εισιτήριο της ημέρας για την επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά οι «8» που θα λάβουν μέρος στην αυριανή κλήρωση: 

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Λαμία, Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή 5-0
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-1
Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα 5-3
ΑΕΚ - Κισσαμικός 5-0
Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-1
ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-1 (4-5 στα πέναλτι)
Παναθηναϊκός - Λαμία 1-0 (2-4 στα πέναλτι)


Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (25/1) στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.