Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής




Δείτε αναλυτικά όσα διαδραματίστηκαν και σε αυτή την αγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια της, με την ανάλυση και τα στιγμιότυπα του κάθε παιχνιδιού.





ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1



Ισόπαλο αναδείχθηκε το παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο γεμάτο από φίλους και των δύο συλλόγων, ΔΑΚ. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Νίκλας Χούλτ στο 37', όταν ο Μεντίνα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε το σουτ, και η μπάλα μετά απο κόντρες κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Στο δεύτερο μέρος η Λαμία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην καλή της εικόνα, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να ισοφαρίσουν με τον Μόλινς στο 85', χάνοντας την ευκαιρία μάλιστα στο τέλος να κλέψουν το ματς, όταν η κεφαλιά του Σουηδού κατέληξε στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Συνθέσεις :

Λαμία (Μπάμπης Τεννές) : Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μεντίνα (65’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (86’ Ντακόλ)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (70’ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (62’ Καμπέσας), Μολίνς

Σκόρερς : 37' Χούλτ (αυτ.) - 85' Μόλινς

Γήπεδο : ΔΑΚ Λαμίας






ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1


Όρθιος παραμένει ο εντυπωσιακός, φέτος, Λεβαδειακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 στην έδρα του με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή του ημιχρόνου, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Πέδρο Κόντε. Οι παίκτες του Ανιγκό όμως, δεν πτοήθηκαν, και ισοφάρισαν με πολύ ωραία κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη, και οι ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Συνθέσεις :

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό) : Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζοάο Αμαράλ (46' Γιακουμάκης), Νιάσε, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46' Μπελγκαζουανί), Γιουσούφ, Λεονάρντο

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87' Μανθάτης), Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (78' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87' Σολτάνι)

Σκόρερς : 63' Γιακουμάκης - 45' Κόντε

Γήπεδο : ΔΑΚ Βοιωτίας




ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0


Σημαντική νίκη πέτυχε στην Κέρκυρα η ομώνυμη ομάδα, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Φαμπιάν Νούνιες, με εξαιρετικό πλασέ, μετά από κακό διώξιμο του Μόρα. Οι Φαίακες κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, οι οποίοι θα είναι πολύ χρήσιμοι για τη συνέχεια.

Συνθέσεις :

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης) : Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς (73' Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν (66' Νούνες), Παμλίδης (88' Μπάουμαν)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος) : Κυριακίδης, Παρράς (49' Ρότσα), Μαρινάκης (74' Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59' Κλέσιο)

Σκόρερ : 79' Νούνιες

Γήπεδο : ΔΑΚ Κέρκυρας



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1


Μεγάλο διπλό του Πανιωνίου σε μια δύσκολη έδρα, αφού κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα, νικώντας τον με 0-1. Σκόρερ για την ομάδα της Πλατείας ήταν ο Μασούντ, μετά από έξοχη συνεργασία με τον Σπιριντόνοβιτς. Ήρωας ο Κότνικ, που αποσόβησε τους κινδύνους των γηπεδούχων, και ιδιαίτερα το σουτ του Δουβίκα πριν το τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις :

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Ισνάλντο (74' Γκοντό), Μαντίντα (50' Τόνσο), Μανιάς (51' Δουβίκας)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου) : Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Γεσίλ (69' Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς (81' Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου (46' Μασούρας)

Σκόρερ : 47' Μασούντ

Γήπεδο : "Θ.Κολοκοτρώνης"







ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ 2-0



Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η "Ελαφρά Ταξιαρχία", νικώντας την πολύ κακή Ξάνθη με 2-0 στην Ριζούπολη. Το σκορ άνοιξε με ωραία κεφαλιά ο Καστιγιέχος, μετά από κόρνερ του Κονέ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλμπάνης, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις :

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς) : Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (88' Ελμπάζ), Μενδρινός (74' Χουάρες), Καστιγέχος (85' Ανιέτε), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς) : Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Μεχία, Κίκε (62' Ρότσε), Λουσέρο (79' Σιλά), Μπρίτο, Γέντρισεκ (62' Κάστρο)

Σκόρερς : 11' Καστιγιέχος, 86' Αλμπάνης

Γήπεδο : Ριζούπολη




ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-1


Το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε και η Λάρισα, παίρνοντας πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα του προβληματικού, φέτος, Πλατανιά. Το μοναδικό γκολ στα Χανιά πέτυχε ο Κριζμάν με προβολή στο 21'. Οι παίκτες του Φυντάνη έκαναν στη συνέχεια πολλές καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του Πλατανιά, κ. Παράσχος να διαμαρτυρηθεί έντονα στο τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις :

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος) : Κοκκαλάς, Κρος, Γκρζέλτσακ, Στάθης, Κοροβέσης, Πατράλης, Πλιάτσικας, Πριντέτα (77' Παπανικολάου), Ενσικουλού, Ντεβέσα (77' Δημούτσος), Στόιτσεφ (53' Μπούντνικ)

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης) : Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (Κούσας), Γουάλας, Άντονι, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (79' Λαγός), Ντέλετιτς

Σκόρερ : 21' Κριζμάν

Γήπεδο : Περιβολίων





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0



Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ, και επικράτησε με 1-0 στο Καραϊσκάκη, βάζοντας "φωτιά" στο Πρωτάθλημα. Σε ένα φτωχό ποιοτικά παιχνίδι, ο Ένχελς με καραμπόλα σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το ματς αμαυρώθηκε από ένα υβριστικό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και από τις πολλές διακοπές λόγω καπνογόνων.

Συνθέσεις :

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής) : Προτό, Ομάρ, Σισέ, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης (86' Ζντιέλαρ), Πάρντο, Ανδρούτσος (69' Μάριν), Ανσαριφάρντ (89' Τζούρτζεβιτς)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Ρέι, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς (79' Μπίσεσβαρ), Μαουρίτσιο (62' Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ (69' Κάμπος), Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς

Σκόρερ : 51' Ένχελς

Γήπεδο : "Γ. Καραϊσκάκης"





ΑΕΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ



Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο φινάλε της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ενώ είχε την ευκαιρία με νίκη να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τελικά ηττήθηκε από τους Περιστεριώτες με 0-1 χάρη σε γκολ του Ντάουντα στο 55'. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Μάνταλου όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ, πήραν τη νίκη και σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς!!!


Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65' Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46' Μπακασέτας), Λιβάγια, Μάνταλος, Αραούχο (70' Πατίτο).


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσούλατζιτς (86' Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ούμπιδες (64' Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (64' Καρασαλίδης).

Σκόρερ: 55' Ντάουντα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ





Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ