Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής




Δείτε τα συνοπτικά την βαθμολογία, τα αποτελέσματα καθώς επίσης και τα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ



ΛΑΜΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0




Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα μας, η οποία υπέταξε στο ΔΑΚ τον νωθρό Πλατανιά, με σόου του εκπληκτικού Βασιλαντωνόπουλου. Ο Έλληνας χαφ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο 50', όταν πλ΄σαρε εντυπωσιακά στην κλειστή γωνία του Κοκκαλά, ενώ στο 93' πέτυχε το δεύτερο μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Με αυτή τη νίκη, η Λαμία έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πλατανιάς βυθίστηκε στην τελευταία θέση.

Συνθέσεις :

Λαμία (Μπάμπης Τεννές) : Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56΄) , Ακόστα (85΄Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80΄ Τσούκαλος


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος) : Κοκκαλάς, Ζακ, Ντικαμονά, Καρυπίδης (80΄ Δημούτσος), Στάθης, Σκαντουρέλι, Πλιάτσικας (64΄ Κοροβέσης), Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα (72΄ Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ


Σκόρερ : 50',93' Βασιλαντωνόπουλος


Γήπεδο : ΔΑΚ Λαμίας











ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0


Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Λεβαδειακός, χάνοντας στο AEL FC ARENA από τη τοπική Λάρισα με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Θωμάς Ναζλίδης με κεφαλιά στο 95ο λεπτό !! Υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη, η Λάρισα έχει δείξει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο και φαίνεται ότι θα παλέψει για τη σωτηρία της.

Συνθέσεις :

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης) : Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (53' Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν (81' Γιαννιτσάνης), Λεοζίνιο (67' Περόνε), Ναζλίδης


Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό) : Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Νουάνκο (81' Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης


Σκόρερ : 95' Ναζλίδης


Γήπεδο : AEL FC ARENA












ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1


Ανατρεπτικό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να νικάει την Κέρκυρα, ανατρέποντας το κατά του 1-0 μέσα σε 5 λεπτά. Το σκορ άνοιξε ο Παμλίδης στο 71', όταν ο Αρτυματάς έκανε την ωραία κάθετη, και ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε σωστά τον Βελλίδη. Όμως, ο ΠΑΣ "ξύπνησε", και 5 λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Κόντε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έφτασαν στην πλήρη ανατροπή, με τον Γιάκο στο 81 !! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν περισσότερα γκολ, αλλά ο Σολτάνι σπατάλησε τις ευκαιρίες.

Συνθέσεις :

ΠΑΣ Γιάννενα( Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Τζημόπουλος (62' Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς (54' Σολτάνι), Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (68' Μανθάτης), Κόντε


Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης) : Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (87' Ντουαλά), Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας (79' Κόντος), Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας (60' Ζορμπάς), Επστάιν, Γρομητσάρης


Σκόρερς : 76' Κόντε, 81' Γιάκος - 71' Παμλίδης


Γήπεδο : Ζωσιμάδες












ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο "ντέρμπι των Αιωνίων", επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 στη Λεωφόρο. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Λούκας Βιγιαφάνες στο 56', μετά από ασταθή απόκρουση του Προτό. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ελάχιστες κάρτες, και οι "Πράσινοι" πήραν δίκαια το ντέρμπι, με τους "ερυθρόλευκους" να απειλούν μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στο τέλος, οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι προβληματίστηκαν ακόμη περισσότερο με την εικόνα τους.

Συνθέσεις :

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Βιγιαφάνιες (83’ Καμπέσας), Λουντ, Χίλιεμαρκ (87’ Κουτρουμπής), Μολίνς (69’ Μουνιέ)


Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής) : Προτό, Ομάρ, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε (77’ Ζιλέ), Φορτούνης, Πάρντο (74’ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος (Καρσελά), Εμενίκε


Σκόρερ : 56' Βιγιαφάνες


Γήπεδο : Λεωφόρος










ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  1-1



Ο Παναιτωλικός αν και προηγήθηκε τελικά άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του, αφού ο φιλοξενούμενος Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλέψει τον βαθμό από μια δύσκολη έδρα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία όμως με την έλευση του νέου προπονητή έχει δείξει μέχρι στιγμής καλά δείγματα γραφής...


Συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Μόρας, Κλέσιο (90' λ. τρ. Μιγκέλ Ροντρίγκες), Μαζουρέκ, Μάρκος Πάουλο (60' Μπράβο), Ντιέγκο Λόπες, Ντίας, Ρόσα (76' Μοράρ), Μαρκόβσκι.

Απόλλων Σμύρνης (Z. Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (46' Ανιέτε), Καστιγιέχος, Μπιζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (82' Μαασί), Κούρος (88' Ντάσιος).

Σκόρερς: 36' Ντίας / 59' Αλμπάνης

Γήπεδο: Παναιτωλικού





ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ 0-1



Η ΑΕΚ στο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Πανιώνιο κατάφερε να φύγει νικήτρια αλλά και λαβωμένη. Ο Αραούχο επέστρεψε στα γκολ και μαζί του η ομάδα στις νίκες όμως το σημαντικότερο για την Ένωση ήταν το πλήγμα με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, σε μία προσπάθεια του έπεσε στο έδαφος και όπως ανακοινώθηκε σήμερα υπέστη ρήξη χιαστών, χάνοντας ουσιαστικά σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα. Αύριο θα υποβληθεί σε εγχείριση με την ΑΕΚ να στερείται τις υπηρεσίες του αρχηγού της, σε μία σεζόν που η ομάδα έχει στόχο τον τίτλο..


Συνθέσεις:


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Β. Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (77' Σαββίδης), Λάμπρου (46' Κάργας), Μασούντ, Γεσίλ (34' Ντουρμισάι).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (78' Χριστοδουλόπουλος) Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63' Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67' Μπακασέτας), Αραύχο.

Σκόρερ:  81' Αραούχο

Γήπεδο: Πανιωνίου








ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0




Ο ΠΑΟΚ έκανε το «5 στα 5» στην άδεια Τούμπα και εξακολουθεί να είναι δυναμικά στο κόλπο του τίτλου. Επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 χάρη στα τέρματα του Μαουρίτσιο που υπέγραψε το τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο.
Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν καλή εικόνα που είχε ο δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο, όπου και σκόραρε ο Μαουρίσιο (34', 36'). Αντίθετα στην επάναληψη ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και έδωσε δικαιώματα στον Αστέρα που είχε καλή στιγμή με τον Κυριακόπουλο στο 56', ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.


Συνθέσεις:



ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Σαμπράνο, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (Μπίσεσβαρ 81′), Πέλκας (Μακ 76′), Βιεϊρίνια (Τζάλμα 86′), Πρίγιοβιτς.
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς (Καλτσάς 52′), Τόνσο, Ιγκλέσιας, Κώτσιρας (Δουβίκας 73′), Μαντίντα (Κυριακόπουλος 55′), Μανιάς.
Σκόρερ:  34', 36' Μαουρίσιο
Γήπεδο: Τούμπας






Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:




ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: