Η συνέντευξη τύπου (pics & vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Η συνέντευξη τύπου (pics & vid)




Διαβάστε και δείτε τι είπαν οι δύο άνδρες στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Λαμία-Παναθηναϊκός..




Mαρίνος Ουζουνίδης:




«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή. Μπορώ να δικαιολογήσω μία κακή μέρα, αλλά να μην πάρουμε μία μονομαχία ήταν κάτι απογοητευτικό. Είδαμε στο δεύτερο μέρος, ήταν μία άλλη ομάδα, που πραγματικά έδειξε μεγάλη διάθεση να πάρει το ματς. Πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά, δυστυχώς απλώς ισοφαρίσαμε στο τέλος. Η εμφάνιση του δεύτερου ήταν καλή, αλλά δεν φτάνει στα εκτός έδρας να παίζεις ένα ημίχρονο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Όταν παίζεις με ομάδες σαν την Λαμία ή με πιο μικρές, όταν τους αφήνεις να πιστέψουν ότι θα σου πάρουν αποτέλεσμα μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Ευτυχώς, στο τέλος ισοφαρίσαμε και δεν χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι. Με εμφανίσεις όπως του πρώτου μέρους, δεν πάμε πουθενά».

Που οφείλεται η διαφορά του Παναθηναϊκού στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια; Τι εξήγησε δίνετε;
«Στο γήπεδο μας είμαστε πιο επιθετικοί στις μονομαχίες, πάμε πιο πολύ στη μπάλα και βγάζουμε περισσότερη ενέργεια. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, αλλά δεχτήκαμε το γκολ ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε φάση. Όμως, η μπάλα μας τιμώρησε για την εικόνα που είχαμε. Όπως παίξαμε, δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το μιλάμε, το λέμε πριν τα ματς, πάμε να το αλλάξουμε, αλλά η εμφάνιση ήταν σκέτη απογοήτευση. Πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να μας φοβηθεί με την ενεργητικότητα μας, όπως τον φοβίσαμε στο δεύτερο μέρος. Μας έλειψαν μερικά πράγματα για να τελειώσουμε το ματς».

Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για την ποινή στον Ροντρίγκο Μολέντο; Θεωρείτε ότι αλλοιώνει το πρωτάθλημα;
«Δεν έχω να πω κάτι για τον Μολέντο. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Άλλοι αποφασίζουν και εμείς πρέπει να δεχτούμε τις αποφάσεις».






Μπάμπης Τεννές:





«Φέραμε ισοπαλία με μία μεγάλη ομάδα και ενώ θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε στενοχωρημένοι. Ο λόγος έχει να κάνει με το γκολ της ισοφάρισης. Υπάρχει παίκτης μας στο έδαφος και δεν τηρήθηκε το fair play από τον αντίπαλο, είναι καθαρό φάουλ και δεν δίνεται. Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια για τα παιδιά της Λαμίας, προσπαθήσαμε πολύ κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο με ποιότητα, για άλλη μία Κυριακή το κάστρο μας παραμένει όρθιο και η συγκομιδή μας είναι καλή. Θα πρέπει να πω ότι για πρώτη φορά είδα το γήπεδο μας όπως ήταν σήμερα. Με τέτοιο κόσμο και μιλάω για τους Λαμιώτες φιλάθλους, με τέτοιο κόσμο η ομάδα θα πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα Το είπα στα παιδιά και συμφωνήσαν ότι στις πρώτες 8 αγωνιστικές είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, τι θα γίνει από εδώ και πέρα, τι θα κάνουμε. Τους είπα ότι τελείωσαν τα εύκολα και αρχίζουν τα δύσκολα. Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε ματς λες και παίζουμε με το ΠΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, τους ευχαριστούμε, μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Πως σχολιάζετε τη διαφορά στην απόδοση της Λαμίας, σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα;

«Δεν υπάρχει άλλη νοοτροπία. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε η σούπερ ομάδα που θα έχουμε το πάνω χέρι κάθε φορά. Μπήκαμε νωθρά και ήρθε ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε, αλλά μας γιγάντωσε. Δεν είμαστε κακή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε κακά και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να κάνει φάση. Ήμασταν πειθαρχημένοι και καλά τακτικά. Να θεωρείτε δεδομένο ότι θα έχουμε και δύσκολες καταστάσεις, πάνω και κάτω».