Η συνέντευξη τύπου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η συνέντευξη τύπου


Διαβάστε τι είπαν στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Κόλτσης για λογαριασμό της Λαμίας αλλά και ο προπονητής της Καλλιθέας  Μαρσέλο Τροϊζι.




Γιώργος Κόλτσης:




"Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιήσαμε αρκετά παιδία που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ηταν ευκαιρία να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Κρατάμε κάποια στοιχεία από το δεύτερο ημίχρονο γιατί στο πρώτο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και εμείς από σήμερα κιόλας επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα το οποίο αποτελεί και στόχο μας..."

Για τους Βουό και Μπουλούλη: "Ο Βουό είναι τραυματίας αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στον αστράγαλο ενώ ο Μπουλούλης είναι άρρωστος και για αυτό δεν ήταν στην αποστολή."

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:"Το παιχνίδι θα ήταν ούτως ή άλλως επικίνδυνο άσχετα από την αγωνιστική εικόνα του Πλατανιά. Όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα, ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα και χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή"



Μαρσέλο Τροϊζι:




"Ξέραμε ότι παίζουμε με μία καλύτερη ομάδα η οποία παίζει στην A' Εθνική. Ήξερα ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Η ομάδα μου μπήκε στο γήπεδο και έπαιζε δυνατά, και πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο αν ήμασταν πιο τυχεροί η μπάλα να πήγαινε στο τέρμα και να ήμασταν μπροστά στο σκορ. Τώρα να πούμε συγχαρητήρια στην Λαμία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα..."




Απόδοση: Νίκος Μώκος