K20 Λαμία-Πλατανιάς 2-2 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

K20 Λαμία-Πλατανιάς 2-2





H Κ20 της Λαμίας με απόλυτο πρωταγωνιστή των Βαγγέλη Πατσαρούχα ο οποίος πέτυχε 2 γκολ, κατόρθωσε να αντιστρέψει το εις βάρος της 0-2 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.


Ο Πατσαρούχας, ως αρχηγός της ομάδας Κ20 της Λαμίας, με δύο προσωπικά γκολ την πήρε από το χέρι και την οδήγησε σε μια σπουδαία ισοπαλία, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Ήταν οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν στο 8′, όταν  Τσακμάκης άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, ενώ στο 20′ έγινε το 0-2 από τον ίδιο παίκτη μετά από ασίστ του Κατσαρού!

Η Λαμία βρήκε αντίδραση στο 47',με τον Πατσαρούχα να μειώνει αρχικά, ενώ στο 70′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στον αγώνα απαντώντας και στα δύο γκολ του Τσακμάκη...



Οι συνθέσεις:


ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Χριστόφορος Καραγιάννης, Παπαλέξης (40′ Κασούμης), Αντωνίου (60′ Καρακούσης), Νικολακούλης, Φούντας, Κωστίκας, Μπουσάι, Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος (80′ Ηλ. Καραγιάννης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πενταράκης, Κατσαρός Λάμτσε, Σάαντο, Βασιλάκης, Σμυρλάκης, Τσακμάκης, Μαθιουδάκης, Σινγκ, Σκουλούδης, Αμαραντίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαρκουλάκης, Ψαράκης, Πουρζιτίδης.