Στοπ του Υπουργείου στους φίλους του τριφυλλιού - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Στοπ του Υπουργείου στους φίλους του τριφυλλιού



Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Πολιτισμού απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού στο ΔΑΚ Λαμίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Λαμία.
Το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΔΑΚ για το παιχνίδι της Λαμίας με τον τριφύλλι...

Αυτή η εξέλιξη διαφοροποιεί κάπως την ισχύουσα κατάσταση ωστόσο αναμένεται οι φίλοι των φιλοξενουμένων να δώσουν κανονικά το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου, αφού υπάρχει σύνδεσμος της ομάδας στην πόλη, και η μετακίνηση θα είναι μεμονωμένη.. 


Η ανακοίνωση:


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το προσεχές Σάββατο (21-10-2017) και ώρα 20:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.