To lamiaragate3.gr τώρα και στην εφαρμογή "Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

To lamiaragate3.gr τώρα και στην εφαρμογή "Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ"




Πολλοί από εμάς όταν θέλουμε να ενημερωθούμε για τα νέα της ομάδας μας  πληκτρολογούμε τα site που θέλουμε και μέσα από αυτά διαβάζουμε το ρεπορτάζ των κυανόλευκων. 

Η  εφαρμογή  ''Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ'' έρχεται να μας λύσει τα χέρια όσον αφορά την πληκτρολόγηση και το  ''χάσιμο χρόνου'' διότι μέσα από την εφαρμογή απλά επιλέγουμε την ομάδα μας και μετά κλικάροντας τα site τα οποία θέλουμε να διαβάζουμε  αυτόματα μας δείχνει όλες τις ειδήσεις! 

Και φυσικά ανάμεσα στα μεγάλα αθλητικά site δεν θα μπορούσε να λείπει το Lamiaragate3  διότι είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site που ασχολείται  αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με την ομάδα της Λαμίας...


Η εφαρμογή διατίθεται για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android  και  είναι διαθέσιμη  ΔΩΡΕΑΝ στο playstore, ενώ με μόλις 2,99€ (προσφορά μέχρι 31/08/2018)  μπορούμε να έχουμε πρόσβαση  σε διάφορα extra όπως: στατιστικά,πρόγραμμα τηλεόρασης,live score και γενικές ειδήσεις.


Για να την κατεβάσετε  από το playstore πατήστε στην παρακάτω εικόνα ή πατήστε  ΕΔΩ ή απλά πληκτρολογήστε στην αναζήτηση στο playstore την λέξη Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ




Δείτε μερικές εικόνες από την εφαρμογή: