Α. Αναστασιάδης : "Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Α. Αναστασιάδης : "Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα..."



Την αισιοδοξία πως η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θα είναι για την πρεμιέρα του πρωαθλήματος, μετά και το τελευταίο φιλικό, υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας και αρχηγός της, Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού με τον Λεβαδειακό και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα ο Αναστασιάδης τόνισε τα εξής:
Για την εικόνα της ομάδας στο σημερινό φιλικό:
«Εντάξει το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο αυτή την στιγμή. Σίγουρα ο Λεβαδειακός ξεκίνησε χάνοντας ευκαιρίες. Εμείς είμασταν λίγο κουρασμένοι και από το παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Νομίζω πως και οι δύο προπονητές δοκιμάσανε πράγματα και είναι σημαντικό να διατηρηθεί αυτή η καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για την έναρξη του πρωτωθλήματος».
Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:
«Αυτό θα φανεί στην πρεμιέρα της ομάδας. Όλες οι ομάδες τώρα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, είναι όλες οι ομάδες κουρασμένες και ετοιμάζουν πράγματα. Θεωρώ πως μετά και το τελευταίο φιλικό θα είμαστε 100% έτοιμοι για την πρεμιέρα.»

Πηγή :lamiasports