Μιλάει με Έλληνα επιθετικό η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Μιλάει με Έλληνα επιθετικό η Λαμία...




Σε συζητήσεις για την απόκτησή ενός Έλληνα φορ βρίσκεται η Λαμία όπως γνωστοποίησε στο Ράδιο Νέτ και την εκπομπή "Σέντρα & Γκολ" ο Πάνος Κατσώνης.

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι για ακόμη μια χρονιά εμφανές και χθες ίσως ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που στοίχισε στην ομάδα μας την πρώτη της ήττα στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό το ξέρουν καλά άπαντες στην ομάδα για αυτό έχει αποφασιστεί από καιρό η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με προϋπόθεση να λυθεί το θέμα του Μπούτνικ ο οποίος δεν υπολογίζεται αλλά κάθεται στο συμβόλαιο του.




Το ενδιαφέρον λοιπόν έχει στραφεί και πάλι στον Τάσο Καραμάνο, την περίπτωση του οποίοι εξετάζουν ζεστά στη Λαμία και μάλιστα έχει αποφασιστεί να γίνει και οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας ώστε να ντυθεί ο ποδοσφαιριστής στα κυανόλευκα...

Μέχρι στιγμής γίνεται προσπάθεια ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής αφού υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 50.000€ ωστόσο ο χρόνος κυλά και είναι σύμμαχος της Λαμίας.

Η περίπτωση του είναι η πρώτη στη σχετική λίστα και έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο η περίπτωση του Γεσίλ η οποία είχε γίνει γνωστή το προηγούμενο διάστημα.

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα...