Οι κατάσκοποι του ΔΑΚ (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Οι κατάσκοποι του ΔΑΚ (pics)





Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη από πολλές απόψεις γεγονός που έφερε αρκετό κόσμο στα επίσημα του ΔΑΚ...



Το χθεσινό παιχνίδι έριχνε και την αυλαία της 1ης Αγωνιστικής γεγονός που έφερε αρκετούς...κατασκόπους και όχι μόνο στις εξέδρες του γηπέδου!

Αρχικά χθες βράδυ στα επίσημα του ΔΑΚ βρέθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου με τον βοηθό του για να πάρει μια γεύση από τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του τον Άρη.


Λίγο πιο δίπλα στον Αντωνίου βρέθηκε και ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος της ομάδας, που τώρα είναι κάτοικος Λάρισας. Ο λόγος για τον Φρανσίσκο Πίτι ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε στην ομάδα και χθες βρέθηκε στην Λαμία για να την παρακολουθήσει και από κοντά.





Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μιόντραγκ Μένταν, αφού η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι η Λαμία, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ και ήθελε και αυτός να δει από κοντά τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του.

Τέλος στα επίσημα του ΔΑΚ έδωσε το παρόν ο Περικλής Αμανατίδης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της Λαμίας από την Γ' στην Β' Εθνική πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε στο γήπεδο και μάλιστα δεν έχασε ευκαιρία να χαιρετηθεί και να φωτογραφηθεί με αρκετούς φίλους.






Πηγή κεντρικής φωτό: lamianow.gr