Έχασε απο Απόλλων και... Μπαράλες - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Έχασε απο Απόλλων και... Μπαράλες




Φιλική ήττα απο τον Απόλλων Σμύρνης στο ΔΑK γνώρισε
 η ομάδα μας στο τελευταίο φιλικό εν όψει της πρεμιέρας της Superleague..


Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Λαμία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης. Αποβλήθηκε ο Μπαράλες όμως παίζει κανονικά στην πρεμιέρα.

Περίπου 600 φίλοι της ομάδας μας στο ΔΑΚ Λαμίας έδωσαν το παρόν βγάζοντας και αυτοί τα συμπεράσματά τους ενόψει της νέας σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 3΄π Μπλάζιτς έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα ξυράφι στην άμυνα του Απόλλων, αλλά ο Μπαράλες σε κενή εστία δεν κατάφερε να κάνει το 1-0. Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι, ο Μπερτόλιο έκανε την σέντρα ο Μπαράλες βρέθηκε εντός περιοχής ολομόναχος αλλά το πλασέ έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χουάντερσον. Ο Αργεντινός σέντερ φορ της Λαμίας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο 18΄ο Επστάιν βγάζει με ψηλή σέντρα τον Μπαράλες, αυτός κάνει το πρώτο κοντρόλ αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα, την οποία μπλόκαρε ο Χουάντερσον. Έκανε το 0/3 ο 28χρονος επιθετικός. Στο 20΄ το πρώτο σουτ του αγώνα γίνεται από τον Μπερτόλιο, ο οποίος πήρε την μπάλα πέρασε δύο αμυντικούς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών και ο Χουάντερσον μάζεψε τη μπάλα. Στο 27΄ο Απόλλων κέρδισε φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή του Μελίσσα. Το φάουλ εκτελέστηκε, η μπάλα έφτασε στον Βαφέα ο οποίος έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Έιλερς με κεφαλιά έκανε το 0-1. Με την συμπλήρωση μισή ώρας παιχνιδιού, ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε φάουλ με τον Μπερτόλιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Αργεντινός εκτέλεσε δυνατά και με φάλτσο, αναγκάζοντας τον Χουάντερσον να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ την μπάλα. Tο πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΣ Λαμία να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-1, χάρη σε γκολ του Έιλερς αλλά να μην έχει κακή εικόνα. Το κέντρο το είχε κερδίσει σχεδόν από τα πρώτα λεπτά με Μπλάζιτς και Δημούτσο, όμως ο Μπαράλες σπατάλησε και τις τρεις καλές ευκαιρίες που είχε.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπερτόλιο να κάνει το σουτ εκτός περιοχής με τον Βάσιτς να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Στο 49΄ ο Μπερτόλιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ασίγκμπα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 51΄ωραία κάθετη πάσα του Καραγκούνη στον Μπλάζιτς, ο Σέρβος πάτησε περιοχή αλλά η σέντρα του κόντραρε στους αμυντικούς, οι οποίοι μετά έδιωξαν μακριά τον κίνδυνο. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Επστάιν εκτέλεσε ωραία το φάουλ μέσα στην καρδιά της άμυνας του Απόλλων, ο Αναστασιάδης πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους όμως δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά. Στο 61΄ο Μπερτόλιο έκανε μαγική πάσα προς τον Τσούκαλο, η οποία έβγαλε τον Λαμιώτη επιθετικό σε θέση βολής. Αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Βάσιτς έδιωξε δύσκολα την μπάλα και στην επαναφορά ο Ασίγκμπα δεν πρόλαβε να σουτάρει. Στο 65΄ο Καραγκούνης έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Βάσιτς και πάλι έδιωξε τη μπάλα και στην επαναφορά ο Μπαράλες ο οποίος ήταν μόνος του δεν πρόλαβε να σουτάρει καθώς η σημαία του βοηθού ήταν σηκωμένη για οφ-σάιντ.

Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε έτσι όπως ήθελε ο Μπάμπης Τεννές και μάλιστα, πιθανότατα θα έχουμε και απώλεια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του Μπουμαρσόπουλου με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει την πρεμιέρα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν άλλαξε κάτι στα λεπτά που απέμειναν, το 0-1 παρέμεινε και ο ΠΑΣ εκτός από την πρώτη του ήττα στα καλοκαιρινά φιλικά έχασε και τον Χερόνιμο Μπαράλες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Βάντερσον, Επστάιν, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Αντέτζο. 


Αναπληρωματικοί: Σαράνοβ, Παπαργυρίου, Καραγκούνης, Τσούκαλος, Οσμάν, Καρυπίδης, Ρόμανιτς, Πινιώτης, Άντρονικ


Απόλλων Σμύρνης(Ίσμαελ Βαλεριέν):
Χουάντερσον, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλ

Διαιτητές: 

1ος: Μπουμαρσόπουλος(Λάρισας) 
1ος βοηθός: Μάνος(Λάρισας) 
2ος βοηθός: Νίκζας 4ος: Αγγελούσης