Έμεινε ελεύθερος και πλησιάζει ο Καραμάνος./Τι ισχύει με Ευαγγέλου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Έμεινε ελεύθερος και πλησιάζει ο Καραμάνος./Τι ισχύει με Ευαγγέλου




Ο διακαής πόθος της Λαμίας, ο Τάσος Καραμάνος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά από 4 χρόνια δανεισμών και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την Λαμία η  οποία...παίζει μόνη της για την απόκτησή του.


Το όνομα του είχε προταθεί από εμάς εδώ στο lamiaragate3.gr τον περασμένο Δεκέμβριο ως μια ιδανική λύση για την γραμμή κρούσης της ομάδας μας (θυμηθείτε εδώ) ωστόσο στο ρεπορτάζ της Λαμίας ακούστηκε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι.

Και μπορεί τότε να ήταν πρώιμο το στάδιο και με την έλευση του Χερόνιμο Μπαράλες η περίπτωση του να πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όμως οι κυανόλευκοι δούλευαν όλο αυτό το διάστημα την περίπτωση του και επανήλθαν με συγκεκριμένη και  μάλιστα ικανοποιητική πρόταση.

Για τον ίδιο προτεραιότητα αποτελεί το εξωτερικό όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος παλαιότερα ωστόσο δύο ελληνικές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν. Εκτός από την Λαμία λοιπόν ο Καραμάνος άρεσε και στον ΠΑΣ Γιάννενα με τους Ηπειρώτες να ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του Πέδρο Κόντε, όμως η πρόταση τους ήταν αρκετά χαμηλότερη από αυτή της Λαμίας, ενώ σήμερα απέσυραν το ενδιαφέρον τους με την Λαμία να παίζει πλέον μόνη της.

Το αν θα ντυθεί στα κυανόλευκα ο παίκτης εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο αφού έχει συγκεκριμένη πρόταση από την ομάδα μας και  μόνο, υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις απαιτήσεις του ωστόσο δύσκολα θα βρει συμβόλαιο στα δικά του θέλω. Η υπόθεσή του πάντως δεν αναμένεται να "τραβήξει" πολύ ακόμα και θα τελειώσει σύντομα, είτε θετικά είτε αρνητικά/


Η υπόθεση Ευαγγέλου




Από εκεί και έπειτα ένα ακόμη όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας χθες  είναι αυτό του Στέφανου Ευαγγέλου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού και νυν του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των Πειραιωτών με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να αναζητούν ομάδα για να δοθεί δανεικός.

Και για τον Ευαγγέλου είχε δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΣ Γιάννενα όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπαναχώρησε, με την Λαμία να τον έχει στα υπόψιν της. Άλλωστε πρόκειται για αμυντικό, μια θέση στην οποία θέλει ενίσχυση η Λαμία για να υπάρχει βάθος (έχει τους Καρυπίδη, Αναστασιάδη, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Βάντερσον υπό προϋποθέσεις) μιας και φαίνεται να υπάρχουν...σύννεφα στη σχέση Λαμίας και Ασίγκμπα...

Αν πάντως ο Καραμάνος  ντυθεί στα ερυθρόλευκα θα ανοίξει ο δρόμος και για τον Ευαγγέλου με τα χρονικά περιθώρια για τον δεύτερο να στενεύουν αφού η προθεσμία για δανεικούς εκπνέει αύριο, ενώ οι ελεύθεροι μπορούν να διαπραγματευτούν μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη.