Το Match Report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Το Match Report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία




Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018 – 2019. Στο βροχερό ΔΑΚ το βράδυ της Δευτέρας 27/8 το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ έχασε από τον Άρη με 3-0.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 53΄ όταν ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σαράνοφ. Το 0-2 έγινε στο 71΄όταν ο Γκαρσία πρόλαβε τον Ασίγκμπα και νίκησε με κεφαλιά τον Σαράνοφ Το 0-3 στο 78΄ με διαγώνιο σουτ του Μπρούνο
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου) και 4ος ο Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας).
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60΄ Τσούκαλος), Αντέτζο, Ασίγκμπα (73΄ Οσμάν), Δημούτσος, Μπερτόλιο (46’ Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.
Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα (84΄ Ιντζόγλου), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί (73΄ Ναζλίδης), Μπάσα, Βέλεθ, Γιουνές, Ματίγια (68΄ Κολάσο), Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος.