Να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν...




Έτοιμη για τη δεύτερη πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Super League είναι η Λαμία η οποία μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι, φιλοξενώντας τον Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας. Τα πλάνα του Τεννέ.



Πρεμιέρα για την Λαμία στο νέο πρωτάθλημα με το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ να ρίχνετε κατευθείαν στα βαθιά αφού αντιμετωπίζει τον ενισχυμένο Άρη, στην επάνοδο των Θεσσαλονικιών στην μεγάλη κατηγορία ύστερα από 4 χρόνια.

Στις 21:30 έχει ορισθεί η σέντρα της αναμέτρησης στο ΔΑΚ, το οποίο αναμένεται γεμάτο αφολυ η προπώληση κινείται μέχρι στιγμής σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 3500 φιλάθλους μεταξύ των οποίων και περίπου 300 από πλευράς φιλοξενούμενων


Στα αγωνιστικά, ο Mπάμπης Τεννές αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 3-4-2-1 με τον Έλληνα τεχνικό να είναι αποφασισμένος για την βασική 11αδα.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν ο Σαράνοφ. Στην άμυνα η 3αδα θα απαρτίζεται από τους Αντέτζο, Αναστασιάδη και Ασίγκμπα ενώ στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Βάντερσον και Βασιλαντωνόπουλος με τους Μπλάζιτς και Δημούτσο στα χαφ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπαράλες με τους Επστάιν και Μπερτόλιο να αγωνίζονται από πίσω του.


Mε σύμμαχο την προϊστορία


Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σύμφωνα με την προϊστορία της σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί έχει αγωνιστεί εντός έδρας σε πρεμιέρα 29 φορές και έχει κερδίσει σε 14 αγώνες.

Οι νίκες αυτές έχουν έρθει από το πρωτάθλημα της Football League και της Β΄Εθνικής μέχρι τα τοπικά της Φθιώτιδας και Δ΄και Γ΄Εθνική κατηγορία.