Είχε ξανά Μπερτόλιο.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Είχε ξανά Μπερτόλιο....




Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φακούντο Μπερτόλιο ο ΠΑΣ Λαμία πανηγύρισε την δεύτερή του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού.


Με σκορ 1-0 και σκόρερ ξανά τον Μπερτόλιο ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε εντός έδρας τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρόλο αυτά είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο 83΄ο Ντιόγκο είχε δοκάρι για τον ΠΑΣ και παραλίγο να μπει αυτογκόλ, ύστερα από κόρνερ του Μπουλούλη. Αποθεώθηκαν οι Μπερτόλιο και Μπλάζιτς οι οποίοι ξεχώρισαν σήμερα στο φιλικό.


Το ματς: 

Πρώτη καλή φάση για τον Λεβαδειακό, μόλις στο 2΄όταν ο Μαρκόφσκι εντός περιοχής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, ολομόναχος. 

Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ Λαμία, όταν ο Μπερτόλιο στο 15΄έκανε τη σέντρα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το τέρμα του Μπάγιτς.

Στο 17΄ο Βασιλαντωνόπουλος από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Επστάιν, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ εντός της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, από τα δοκάρια του Λεβαδειακού.

Στο 23΄φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού, ο Μπλάζιτς έβγαλε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Τσούκαλο ο οποίος στόπαρε σωστά την έσπασε στον Επστάιν ο οποίος όμως έκανε ένα χλιαρό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Μπαγιτς.

Ο Μπερτόλιο στο 29΄ έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα στην καρδιά του Λεβαδειακού αλλά ο Μπαράλες για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, τεράστια ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, ο Νανγκίς εντός περιοχής και ολομόναχος έκανε το σουτ αλλά ο Σαράνοφ με προβολή έδιωξε την μπάλα.

Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο 33χρονος Μπλάζιτς πήρε την μπάλα απο το κέντρο έφτασε εκτός περιοχής του Μπάγιτς, έκανε το σουτ αλλά με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έδιωξε μακριά την μπάλα.

Στο 41΄σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου η μπάλα από τις κόντρες φτάνει στον Τσούκαλο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Μία ακόμη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Δηλαδή με ευκαιρία του Λεβαδειακού. Ο Γιακουμάκης πέρασε εύκολα τον Παπαργυρίου, μπήκε στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 55΄τεράστια ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ εντός περιοχής, αρχικά ο Σαράνοφ αλλά η μπάλα πήγαινε και πάλι στα πόδια του επιθετικού της Λιβαδειάς, αλλά ο Αντέτζο τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 63΄ήρθε το 1-0 για τη Λαμία. Ο Μπουλούλης από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Καραγκούνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και την έστειλε στον Μπερτόλιο ο οποίος ολομόναχος έβαλε το δεύτερό του γκολ, με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Στα επόμενα λεπτά, ο Λεβαδειακός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη και τον Ντιόγκο, όμως ο Σαράνοφ είπε «όχι» και στους δύο. Στο 76΄μία ακόμη καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε από τα δεξιά το φάουλ, ο Όμο πήρε την πρώτη κεφαλιά αλλά η δεύτερη κεφαλιά του Ιωαννίδη πέρασε ευτυχώς εκτός εστίας του Σαράνοφ.

Στο 83΄μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπουλούλη, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Όμο και βρήκε έπειτα στο δοκάρι του Επασί. Τεράστια ευκαιρία για το 2-0 για τον ΠΑΣ, η οποία όμως δεν ήρθε...

Αν και στο τέλος άρχισε και πάλι να πιέζει ο Λεβαδειακός, το σκορ δεν άλλαξε το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα και η Λαμία πανηγύρισε τη δεύτερή της νίκη στα φιλικά του καλοκαιριού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Τσούκαλος, Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Κάτσικας, Παπαργυρίου, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Άντρονικ, Ρόμανιτς, Κωστίκας, Λαμπρόπουλος, Καραγκούνης, Μπούτνικ. 

Λεβαδειακός(Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Ντιόγκο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης.


Αναπληρωματικοί: Επασί, Βίντεκερ, Ντα Σίλβα, Βήχος, Λιάγκας, Ιωαννίδης, Γιακουμάκης, Μπαστακός.


Ρεπορτάζ : Λάμπρος Αρναούτογλου