Για την 2η εκτός έδρας νίκη της - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Για την 2η εκτός έδρας νίκη της




Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της θα επιδιώξει στις 3 το μεσημέρι σήμερα η Λαμία, που φιλοξενείται στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά από τον Πλατανιά, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


O γηπεδούχος Πλατανιάς βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Football League, ωστόσο η ομάδα των Χανίων παλεύει σε κάθε αγώνα και θα διεκδικήσει την 3η νίκη της φέτος στο πρωτάθλημα απέναντι στην Λαμία.

Η Λαμία δεν θα έχει στην διάθεση της τον Σουλεϊμάν Όμο όπως είναι ήδη γνωστό, με τον Νίκο Αναστασόπουλο να αναμένεται να πάρει την θέση του, ενώ και οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Αγγεόπουλου, Βάντερσον και Πετρόπουλου.

Το ρεπορτάζ από την Κρήτη λέει πως οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τους Κλιάιτς, Νίλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Δημούτσος, Μαλσά, Κασάλιτσα, Ουντόζι και Ενσικουλού.

Αντίθετα αν μπορούσαμε να δώσουμε μια πιθανή 11άδα για την Λαμία, αυτήν θα απαρτιζόταν από τους: Παπαδόπουλο, Παντελιάδη, Αναστασιάδη, Μπεν Τζεμιά, Ασίγκμπα, Αναστασόπουλο, Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος και Μπούντνικ

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κουτσιαύτης (Αρτας), βοηθοί οι Βλάσσης (Λασιθίου) και Ποντίκης (Πρέβεζας) ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Τσαμούρης (Πειραιά).