K20 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 3-1 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

K20 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 3-1




Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε και επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλων Σμύρνης με σκορ 3-1.

Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου είχε καθόλη τη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού και δίκαια έφτασε στην νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Πατσατρούχας στο 27' με τον Καρακούση στο 31' να κάνει το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάλήψη το σουτ του Λαμπρόπουλου σταματησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φλώρου με τον Καραγιάννη Χ. ένα λεπτό αργότερα να γράφει το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 88ο λεπτό με τον Παππά.

Το παιχνίδι είχε και δύο αποβολές με αφού στο 89'  ο Πατσαρούχας αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ για τους φιλοξενούμενους την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο Κοκκόρης στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Καραγιάννης Χ.,  Χρυσαφόπουλος Χ., Αντωνίου, Νικολακούλης(77' Παπαϊωάννου), Φούντας, Καρακούσης(Καβαλάρης 72'), Κωστίκας, Πατσαρούχας, Μανιάς (70' Παπαλέξης, Λαμπρόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Ελευθέριος Βελέντζας): Φλώρος, Παπακωνσταντίνου, Μπακουλάτι, Γεωργακάς, Σωτηρόπουλος, Κοκκόρης, Μπουρμπουλής(46' Σαρρήγιανης,  Σασχανίδης, Χριστόπουλος, Γιαούπι(76' Παππάς), Μεντή(46' Διονέλλης)