Κόβουν την πίτα τους οι BLUE ROUMELS ATHENS - 3 - CLUB - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Κόβουν την πίτα τους οι BLUE ROUMELS ATHENS - 3 - CLUB




Σήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται στις 15:00 με τον Πλατανιά στα Χανιά με στόχο την νίκη που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.


Βέβαια είναι και ίσως το δυσκολότερο ταξίδι για τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι σίγουρα θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί ενώ κάποιοι άλλοι τόλμησαν και βρίσκονται ήδη στα Χανιά.

Όπως και να έχει όλες οι καφετέριες θα είναι γεμάτες σήμερα στην Λαμία, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στην Αθήνα.

Οι BLUE ROUMELS ATHENS - 3 - CLUB λοιπόν με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση θα κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο καφέ "Letzos" στο Παγκράτι.

Όποιος λοιπόν βρίσκεται στην Αθήνα και επιθυμεί να βρεθεί με τα παιδία και να δουν μαζί τον αγώνα, στις 15:00 στην οδό Υμητού 120 στο καφέ "Lentzos"



H ανακοίνωσή τους:


Σήμερα με αφορμή την αναμέτρηση στα Χανιά στις 15:00 Πλατανιάς Χ. - (Π).Α.Σ.ΛΑΜΊΑ οι ATHENS πραγματοποιούν την κοπή της πίτας στο Παγκράτι,οδός Υμμητού 120 "Letzos" cafe κατά τις 14:30 θα μαζευτούμε.. Μιλήστε σε όσους ενδιαφέρωνται και θέλουν να είναι παρών.. BLUE ROUMELS ATHENS - 3 - CLUB 1999-2018..