K17: ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία 2-2 (photos) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

K17: ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία 2-2 (photos)



Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενήθηκε από την ΑΕΛ στο Καλοχώρι και αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2, τελικά έμεινε στο ισόπαλο 2-2.
Η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή αν και ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είδε μέσα σε δύο λεπτά να χάνεται μια διαφενόμενη νίκη.

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΣ  στο 25ο λεπτό ο Γεμένης, με τον Καρακώστα στο 57'΄να κάνεθι δύο τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι μειώσαν ωστόσο αρχικά στο 84' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καμπέρη για να έρθει η ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Φουρκιώτη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαγιάκος (58' Παπαδημητρίου), Φουρκιώτης Χ., Μαλούσι (69' Τέλιος), Κόφφας (58' Φουρκιώτης Μ.), Δημόπουλος, Καμπέρης, Τσουμάνης, Μαλάκος, Σταύρος (58' Μιλτιάδης), Κοντογιώργος (69' Κουσκουρίδας).

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Καραπλής): Καρακώστας Μ., Ψωρογιάννης, Καρακώστας Κ., Σταθάρας, Ντίτσας, Μητσόπουλος, Κουδουνάς (85' Γιαννακάκος), Ζαγογιάννης (46' Κωστάκος), Γεμενής (83' Νικολόπουλος), Ντζιός, Πουρνάρας (60' λ.τ. Ματθαίου).













  
πηγή φωτογραφιών:  athleticlariss.gr