O Συριόπουλος, ο Πανουργιάς και το αύριο του Τεννέ... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

O Συριόπουλος, ο Πανουργιάς και το αύριο του Τεννέ...




Η ιστοσελίδα που ασχολείται με το...παρασκήνιο του ελληνικού πρωταθλήματος, η "marca-sl" φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Συριόπουλο αλλά και το αν υπάρχει επομένη ημέρα του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της...


Το δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει πως η Λαμία είχε κάνει κρούση στην Καλλιθέα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο δεν ευοδώθηκε αφού το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:


«Ο Στάθης Συριόπουλος θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Football League, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μην το αποκλείουμε να πάρει προαγωγή για ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις επιδόσεις του με τη φανέλα τη Καλλιθέας» έγραφε προ ημερών η στήλη για τον 25χρονο στόπερ.

Σκαλίζοντας λίγο περισσότερο τον…φάκελό του, πληροφορήθηκα πως τον περασμένο Γενάρη η Λαμία είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ωστόσο το συμβόλαιό του με την αθηναϊκή ομάδα στάθηκε εμπόδιο για την μετακόμιση στην Φθιώτιδα.


Το δίλημμα του Πανουργιά για τον Τεννέ!


Από εκεί και πέρα αναφορά γίνεται και στον τεχνικό της ομάδας μας Μπάμπη Τεννέ και το δίλημμα του μεγαλομετόχου της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους, σε ένα δημοσίευμα με ακραία ωστόσο στοιχεία.... Πιο αναλυτικά αναφέρει:

Μπορεί το συγκεκριμένο τάιμινγκ να μην είναι το κατάλληλο σχετικά με θέματα που άπτονται του προγραμματισμού της Λαμίας εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα της Φθιώτιδας.
Σε περίπτωση υποβιβασμού ο έμπειρος τεχνικός θα αποχωρήσει μόνος του χωρίς να περιμένει το «άδειασμα» της διοίκησης, ενώ εφόσον οδηγήσει την Λαμία στην παραμονή στη Super League, τότε θα βάλει σε μεγάλο δίλημμα τον Πανουργιά.
Τόσο μεγάλο, όσο δεν φαντάζεστε.