Η συνέντευξη τύπου - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Η συνέντευξη τύπου




Διαβάστε τι δήλωσαν στην συνέντευξη τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, για την εξέλιξη της αναμέτρησης.



Mπάμπης Τεννές:


Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη να ξεμπερδεύουμε. Υπάρχουν πέντε ματς μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, έχουμε ένα πλεονέκτημα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Δεν απειληθήκαμε αφού ισοφαρίσαμε… Στο θέμα του γκολ αντιμετωπίζουμε δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς και θα υπάρχει το πρόβλημα αυτό μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και συνεχίζουμε».

Για τα πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής: «Είναι τακτική μας και έχουμε συμφωνήσει και προπονητές μεταξύ μας να μην μιλάμε για αυτά. Πολλές φάσεις όμως είναι που αν τις αναλύσουμε θα δούμε ότι όλες είναι εις βάρος μας οι αποφάσεις. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την απουσία του Πίτι: «Δεν έλειπε μόνο ο Πίτι, έλειπαν και άλλοι παίκτες. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και εκείνο που έχει σημασία είναι να μείνει η ομάδα κατηγορία»



Zοζέ Ανιγκό:




«Πιστεύω ότι το σκορ είναι φυσιολογικό έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς. Θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το ματς με ένα ακόμη γκολ. Στο β μέρος δεν παίξαμε τόσο καλά και χάσαμε πολλές μπάλες. Μετά την απόδοση του β μέρους προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε τη Λαμία να παίξει. Η ισοπαλία είναι ικανοποιητική. Έτσι ήρθε το αποτέλεσμα…».

Όσο για την αίσθηση του για το ελληνικό πρωτάθλημα και το που κοιτάζει ο Λεβαδειακός: «Δεν ήξερα το πρωτάθλημα μέχρι να έρθω εδώ. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσεις τις 3-4 ομάδες στην κορυφή που έχουν ποιότητα διαφορετική όλες οι υπόλοιπες είναι κοντά, μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε. Αν δείτε τη βαθμολογία έχουν ξεφύγει οι πρώτες και όλες οι άλλες ομάδες είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».