Ο φιλότιμος κύριος Τσούκαλος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο φιλότιμος κύριος Τσούκαλος




Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Τσούκαλος ήρθε ως λύση από τον πάγκο για τον Μπάμπη Τεννέ και αν και αγωνίστηκε για μόλις 25 λεπτά είχε καλή παρουσία και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία να πετύχει και τέρμα.


Αν θα μπορούσε κάποιος παίκτης να νιώθει αδικημένος από το φετινό ροστερ της Λαμίας, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Νίκος Τσούκαλος.

Ο Λαμιώτης επιθετικός πραγματοποιεί φέτος την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Super League καταγράφοντας μέχρι συμμετοχής 10 συμμετοχές και έχοντας πετύχει 1 γκολ, αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Τσούκαλος όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης το έκανε αρκετά καλά, πράττοντας αυτό που κανένας φορ μέχρι σήμερα στην φετινή ομάδα δεν έχει κάνει. Κράτησε μπάλα, ήταν μέσα στις φάσεις ,έπαιξε με πλάτη και μοίρασε τη μπάλα...

Αναμφίβολα οι επιλογές που έγιναν φέτος για την γραμμή κρούσης της ομάδας ήταν τουλάχιστον άστοχες. Και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Πατρικ Βουό: 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 1 γκολ χωρίς να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν το καλοκαίρι και στήριξαν πάνω του την επίθεση της ομάδας. Πλέον επέστρεψε στον ΟΦΗ και σκοράρει κατά ριπάς....

Αλεσάντρ Ντακόλ: Αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού μαζί με τον Μακόλει Κρισάντους. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην ομάδα και καταγράφοντας μόλις 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αποτέλεσε παρελθόν στα μέσα Δεκέμβρη!

Μακόλεϊ Κρισάντους: Αν μια λέξη μας έρχεται στο μυαλό για την περίπτωση του είναι η απογοήτευση! Το έτερο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, αγωνίστηκε μόλις 2 φορές και αυτές για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ήταν αρκετές για να πείσουν το τεχνικό επιτελείο μαζί με την εικόνα του στις προπονήσεις πως ήταν λάθος η απόκτηση του.

Εβγκέν Μπούντνικ:  Ο Ουκρανός αποκτήθηκε τον Γενάρη γνωρίζοντας πως θα πάρει φανέλα βασικού. Είχε παραστάσεις από το πρωτάθλημά μας, αφού το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Πλατανιά, έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 7 φορές με τα κυανόλευκα, όμως και αυτός δεν έχει δείξει κάποιο από τα προσόντα του.

Νικολά Άστσεριτς: Μετά την φυγή του Βουό για τον ΟΦΗ η ομάδα αποφάσισε πως πρέπει να αποκτήσει και έναν δεύτερο φορ για να πλαισιώσει τον Μπούντνικ. Αν και το βιογραφικό του ήταν αρκετά καλό, στις 3 συμμετοχές και τα συνολικά 72' λεπτά που αγωνίστηκε δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο..



Επιστρέφοντας λοιπόν στον Νίκο Τσούκαλο είναι φανερό και το απέδειξε και σήμερα πως έχει βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι του και έχει άψογη αίσθηση της αντίπαλης εστίας. Σήμερα ο Μπούντνικ έκανε ακόμη ένα κακό παιχνίδι και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις μπαλιές που πήρε. Αντίθετα ο Τσούκαλος, στην μία ευκαιρία που του δόθηκε, έπαιξε με πλάτη, ξεπέρασε δύο προσωπικούς αντιπάλους και αν ήταν πιο ψύχραιμος ίσως να είχε πετύχει και το γκολ.

Εύλογα γεννιέται η απορία λοιπόν σε όλους τους φιλάθλους της Λαμίας, γιατί ένα δικό της παιδί, δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που του αξίζουν...

Ας ελπίσουμε να τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, που δεν είναι η φυσική του θέση, όμως μπορεί να την υποστηρίξει άψογα!