Το πανόραμα της 24ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Το πανόραμα της 24ης αγωνιστικής



Όλη η 24η Αγωνιστική της Superleague Σουρωτή στις οθόνες σας, μέσω του LamiaraGate3...



ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΜΙΑ 1-2



Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα μας στα Χανιά, αλώνοντας την έδρα του τοπικού Πλατανιά με 1-2. Το πρώτο γκολ προήλθε από αυτογκόλ του Στάμου, όταν ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε την σέντρα, με τον Έλληνα αμυντικό να τη σπρώχνει καταλάθος στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο αργότερα, μετά από άλλη μια προσπάθεια του Βασιλαντωνόπουλου, ο Μπλάζιτς έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στη Λάμία. Οι γηπεδούχοι το μόνο που έκαναν ήταν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενσικουλού, με τον Πίτι να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Συνθέσεις :

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου) : Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51' Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80' Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού

Λαμία (Μπάμπης Τεννές) : Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22' Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68' Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (82' Καραγιάννης)

Σκόρερ : 83' (π.) Ενσικουλού - 65' (αυτ.) Στάμου, 78' Μπλάζιτς

Γήπεδο : Περιβόλια







ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1



Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες, με τους γηπεδούχους να μη μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Οι Φαίακες προηγήθηκαν με τυχερό γκολ του Παμλίδη στο 21ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα με τρομερό τέρμα του Σκόνδρα. Ο νεαρός παίκτης κρέμασε τον Γιαννακόπουλο με ανάποδο τακουνάκι, και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις :

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης) : Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Σπινούλας, Σιόντης, Μπαλάφας (81' Αρτηματάς), Κρητικός, Ζορμπάς (65' Mυτίδης), Παμλίδης, Ρόλε (91' Mενσά)

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Μανθάτης (75' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (81' Γιάκος), Μπέτρα (71' Χέλκβιστ), Κόντε

Σκόρερ : 21' Παμλίδης - 34' Σκόνδρας

Γήπεδο : ΕΑΚ Κέρκυρας







ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-0



Το ευρωπαϊκό του εισιτήριο για την επόμενη χρονιά "τσέκαρε" αυτή την αγωνιστική ο Ατρόμητος, επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ντάουντα μετά από ωραία σέντρα του Ουμπίντες, με τους Περιστεριώτες να αφήνουν τους φιλοξενούμενους 14 βαθμούς πίσω τους, αφήνοντάς τους να παλεύουν με τους άλλους διεκδικητές για την πέμπτη θέση.


Συνθέσεις :

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι) : Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (91΄ Κυριακίδης), Σάκιτς, Βασιλακάκης (46΄ Μάντσον), Ουάρντα, Ντάουντα (71΄ Μπρούνο)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς) : Ζίβκοβιτς, Σιλά, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, Μεχία, Καμαρά (46΄ Ντε Λούκας), Μπρίτο, Φασίδης (54΄ Κίκε Μπουλά), Τριάδης (70΄ Λουσέρο), Γέντρικσεκ

Σκόρερ : 17' Ντάουντα

Γήπεδο : Δημοτικό Περιστερίου




ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 3-2



Τρομερό παιχνίδι εκτυλίχθηκε στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να κερδίζει 3-2 τον ΠΑΟΚ, και να τον ρίχνει από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Κυριακόπουλου, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ισοφαρίζει γρήγορα με τέρμα του Κάμπος. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε πιο άγρια ομορφιά, με τον Τόνσο να ξαναβάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, και τον Πρίγιοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 97' (!!!) να ισοφαρίζει για τον ΠΑΟΚ. Όμως, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Δουβίκας έκλεψε τη μπάλα από τον Πέλκα, έδωσε στον Ιγκλέσιας, και ο Αργεντινός έδωσε μια μεγάλη νίκη στον Αστέρα.

Συνθέσεις :

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Μπέρτος (46΄ Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67΄ Ντούντου), Τόνσο, Μανιάς (84΄ Καλτσάς)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ (69΄ Ασεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83΄ Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57΄ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς

Σκόρερ : 18' Κυριακόπουλος, 53' Τόνσο, 90'+8' Ιγκλέσιας - 37' Κάμπος, 90'+7' (π.) Πρίγιοβιτς

Γήπεδο : "Θ. Κολοκοτρώνης"







ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2-1



Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Λεβαδειακός απέναντι στη Λάρισα με 2-1, γυρίζοντας το παιχνίδι μέσα σε τρία λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Κριζμάν, όμως με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Σουμπίνιο με τρομερή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Μάρκο Μαρκόβσκι με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπόζοβιτς και έδωσε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Συνθέσεις :

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό) : Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας (62' Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιουσούφ (70' Σαβαντογκό), Μαρκόφσκι

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς) : Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ (82' Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76' Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69' Ρέντζας), Κρίζμαν, Περόνε

Σκόρερ : 60' Σουμπίνιο, 63' Μαρκόβσκι - 43' Κριζμάν

Γήπεδο : Δημοτικό Λιβαδειάς








ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0





Τους τρεις βαθμούς που την οδήγησαν στην κορυφή κατέκτησε η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, νικώντας τον με 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Μάρκο Λιβάϊα με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Γκάλο. Στη συνέχεια οι "κιτρινόμαυροι" έριξαν τους ρυθμούς, ενώ ενδεικτικό είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν έστω μία προσπάθεια στην εστία του Τσιντώτα. Τελικά η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι, αποκτώντας προβάδισμα για τον τίτλο.

Συνθέσεις :

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ) : Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (88' Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (64' Μασούντ), Λιβάϊα (68' Μπακάκης), Μπακασέτας, Αραούχο

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου) : Κότνικ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου (65' Μπραχίμι), Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Πινιώτης (72' Γεσίλ), Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (82' Βουκελάτος)

Σκόρερ : 21' Λιβάϊα

Γήπεδο : ΟΑΚΑ







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1



Στο άδειο λόγο τιμωρίας "Γ. Καραϊσκάκης", Ολυμπιακός και Παναθηναϊκ΄ςο ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα κάκιστο παιχνίδι. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν στο 62ο λεπτό, όταν ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ - αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα - με τον Φορτούνη να ευστοχεί στο πέναλτι, γράφοντας το 1-0. Παρόλο που οι "πράσινοι" είχαν μείνει με δέκα παίκτες, έδειξαν σθένος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 87' με πέναλτι του Μουνιέ που κέρδισε ο Ινσούα. Έτσι, ο Ολυμπιακός άφησε άλλους δύο βαθμούς πίσω του, και φαίνεται ότι βγαίνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις :

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία) : Προτό, Ομάρ, Μποτία, Ένγκελς, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (56' Φορτούνης), Πάρντο (89' Μάριν), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (78' Τζούρτζεβιτς)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κάτσε (65' Μουνιέ), Τζανδάρης, Λουντ, Κουλιμπαλί (80' Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Δώνης (65' Αυλωνίτης)

Σκόρερ : 62' (π.) Φορτούνης - 87' (π.) Μουνιέ

Γήπεδο : "Γ. Καραϊσκάκης"








AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1




Ο Απόλλων είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-1, έπιασε ξανά την Κέρκυρα δείχνοντας πως η δεύτερη θέση που οδηγεί στην Football League κρύβει μια μεγάλη μάχη. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Μπαρμπόσα για τους γηπεδούχους, με τον Αλμπάνη στο 58' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Οι Αιτωλοί το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν με τον  Χόρχε Ντίας στο 70' αν και είχαν και άλλες ευκαιρίες να φτάσουν στην ισοφάριση.



Συνθέσεις :

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Κύργιας, Ναδάλες, Παπάζογλου, Τσουκαλάς (72' Χουάρες), Κονέ, Μενδρινός (81' Nτεβέσα), Αλμπάνης, Στόουκς (90+1' Καστιγιέχος)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
 Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μπεχεράνο, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μπαρμπόσα (70' Ιταμπέλ), Μοράρ

Σκόρερ : Μπαρμπόσα 45' (αυτ), Αλμπάνης 58'/ Ντίας 70'

Γήπεδο : "Γ. Καμάρας"