Κοιτάζει Αναστασόπουλο η ΑΕΛ... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Κοιτάζει Αναστασόπουλο η ΑΕΛ...



Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24.gr η ΑΕΛ εξετάζει την επαναπροσθήκη του Νίκου Αναστασόπουλο το ερχόμενο καλοκαίρι στο ρόστερ της.
Ο Νίκος Αναστόπουλος ήρθε στην Λαμία στις αρχές Σεπτεμβρίου ως ελεύθερος μετά την αιφνίδια διακοπή συμβολαίου του ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του κάμπου. 

Το συμβόλαιο του με την ομάδα μας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι βυσσινί εξετάζουν την επαναπόκτησή του.

Ωστόσο τον πρώτο λόγο έχει ο ποδοσφαιριστής ο οποίος και θα αποφασίσει αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Λάρισα ή όχι. Αν και το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει και δύσκολα θα ξανακολλησει. Άλλωστε τον περασμένο Αύγουστο ο μέσος της Λαμίας δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους βυσσινί...


Το δημοσίευμα του sport24.gr

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Αυγούστου του 2017 όταν η ΑΕΛ έλυνε ξαφνικά τη συνεργασία της με τον Νίκο Αναστασόπουλο. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας είχε υποδείξει πειθαρχικό επεισόδιο ως την αιτία του "διαζυγίου", με τον 24χρονο μέσο να το αρνείται.
Αφού φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας στην εκτός έδρας ήττα (4-1) για την πρώτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή από τον Ολυμπιακό, ο Αναστασόπουλος πήγε στη Λαμία.
Με την ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίζεται τώρα κι έχει ένα γκολ σε 22 συμμετοχές. Δεν αποκλείεται η επόμενη σεζόν να τον βρει ξανά στη Λάρισα σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ΑΕΛ παρακολουθεί την πορεία και φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Άλλωστε φόρεσε τη βυσσινί φανέλα από το 2015 έως το 2017, ενώ πριν αγωνίστηκε σε Αστέρα, Νίκη Βόλου και Παναχαϊκή.