Παραπέμπεται ο διαιτητής του ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Παραπέμπεται ο διαιτητής του ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης!



Τα λάθη που έκανε ο Γιώργος Βρέσκας στο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Αστέρα Τρίπολης, κατά πάσα πιθανότητα θα του στοιχίσουν.



Δεν έλειψαν τα διαιτητικά λάθη και τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα σοβαρότερα εκ των οποίων στη Λιβαδειά από τον Γρατσάνη. Άκυρες οι φωνές της Ξάνθης για Κομίνη, «τηλεοπτικό» το πέναλτι στο Απόλλων-Άρης, αλλά και γκολ-οφσάιντ… 

Ακόμη μία αγωνιστική… ανακοινώσεων από τις ομάδες της Superleague, για τις αποφάσεις των διαιτητών. Απόλλων Σμύρνης και Λαμία εξέφρασαν επισήμως τα παράπονά τους, ωστόσο σε άλλο γήπεδο έγιναν τα σοβαρότερα λάθη. Στη Λιβαδειά είχαμε μία από τις χειρότερες διαιτησίας της σεζόν, με τον Γρατσάνη να τα κάνει… μαντάρα.

Πολύς θόρυβος για το τίποτα στην Ξάνθη, παρά την ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας με… προσευχές. Ναι, ο Κούρντι ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι (πρώτα πόδι, μετά χέρι), ωστόσο πρόθεση δεν υπάρχει, άρα ούτε και πέναλτι. Κανένα πρόβλημα για τον Γιώργο Κομίνη, που πήρε καλό βαθμό.

Δεν ισχύει πάντως το ίδιο για το παιχνίδι της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν αυτή που έβγαλε ανακοίνωση, ζητώντας ξένους διαιτητές, ωστόσο το μοναδικό άξιο αναφοράς λάθος έγινε εις βάρος των Αρκάδων, με το πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 77′, σε χέρι του Επστάιν, με τον παρατηρητή του να τον παραπέμπει. Γενικά, δεν τα πήγε άσχημα πάντως ο Βρέσκας και μένει να φανεί αν θα του στοιχίσει η εν λόγω η φάση.

Πολύ καλός ο Διαμαντόπουλος στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, χωρίς προβλήματα και ο Τσαμούρης στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, αλλά η αγωνιστική έκλεισε με λάθη στη Ριζούπολη. Ο new entry στην κατηγορία Κοτσάνης άφησε μεν ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον παρατηρητή Ζαννετίδη, αλλά ελέγχεται για το πέναλτι που ζητάει ο Απόλλων, για φάουλ του Δεληζήση στον Ακόστα. Εξαιρετικά δύσκολη φάση, από τα λεγόμενα «τηλεοπτικά» πέναλτι που πρέπει να δεις αρκετά ριπλέι και συνήθως δεν στοιχίζουν στους διαιτητές. Σαφώς σοβαρότερο το λάθος του α’ βοηθού Κόλλια που παραπέμπεται, καθώς ο Κύριας που παίρνει την κεφαλιά πριν το 1-1 είναι εκτεθειμένος.


Πηγή