Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΣ Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΣ Λαμία...





Ο Μάκης Χάβος από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα προσπάθησε να περάσει την δική του νοοτροπία σχετικά με το ποδόσφαιρο όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας.


Χθες σας ενημερώσαμε πως η ομάδα προμηθεύτηκε εξοπλισμό "polar system" προκειμένου οι προπονητές να παρακολουθούν τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών κάνοντας έτσι ένα βήμα εμπρός.

Από εκεί και έπειτα όμως οι αλλαγές και ο εκσυγχρονισμός δεν σταματούν εκεί. Ο Μάκης Χάβος έχει επισημάνει στους ανθρώπους της διοίκησης το ποσό σημαντικό είναι να αποκτήσει η ομάδα το δικό της γυμναστήριο!

Ακόμη ένας τομέας στον οποίο υστερεί η Λαμία και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι.

Αλλαγές στις προπονήσεις των ακαδημιών




Αλλαγές όμως αναμένεται να υπάρξουν και στο κομμάτι των ακαδημιών.

Ως γνωστόν ο Μάκης Χάβος είναι λάτρης των ακαδημιών. Του αρέσει να εντοπίζει και να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες και για το λόγο αυτό έχει πάρει πλέον οριστικά τον Βασίλη Κωστίκα στην 1η ομάδα και προσπαθεί σιγά σιγά να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και έπειτα ο προπονητής των κυανόλευκων ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Λάκη Παπανικολάου, το αμέσως προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε αυτοψία στο γήπεδο που προπονούνται οι μικρές ομάδες.

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την κατάσταση του ωστόσο ενημερώθηκε πως από την ερχόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Λειανοκλαδίου, το οποίο διαθέτει σαφώς καλύτερα αποδυτήρια ενώ έχει ανακαινισθεί πλήρως και ο χλοοτάπητας του γηπέδου, ο οποίος είναι φυσικός και όχι πλαστικός. 




Τέλος ο Μάκης Χάβος έχει εντοπίσει μια δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες τους οποίους και έχει στο μικροσκόπιο...